• Zagi
    15.2k
    kako?promatrac67
    Sezona je 21/22 . Dinamo u EL igra protiv Genka u grupi.
    doma: 1-1 , 50% posjeda
    u gostima 0:3 pobjeda, 40% posjeda
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    nemoj se trudit, neki ljudi nece shvatit nikad. Znaju bolje i od Kove i Bobana
  • Jurki
    23.1k
    a prije pola godine se pisalo ovod.. ma koga jebe ak i nebumo prvaci, samo da se stvori kičma nove momcadi koja bu u narednim sezonama gazila.

Sad ni +5 na tablici, 10 bodova vise od atomske ekipe lani nije dobro. Nije dobro ni proljece.. ej proljece nije dobro.. da mi je netko to rekel da cu to cuti od Dinamovog navijaca.. rekel bi mu da je lud.
    Od do sad 8 odigranih derbija dobili smo njih 6. U jednom nas je Erceg izjebo ko foku koji smo realno trebali dobiti.

I to sve napravili s 18 novih igraca.
    Ma daj nemojte me jebat.
  • nwankwo646
    1.1k
    a nije baš jer smo u toj sezoni napumpali koeficijent nenormalno, svaka pobjeda, svaki dodatni bod nas približava direktnom ulasku u LP. Ovako, Zvezda nas prešišala
  • nwankwo646
    1.1k
    zadnji kom. jer ovo nije tema... Očito je da se trener boji svake iole ozbiljne eu ekipe, pogotovo u gostima, dovoljno je samo izbrojiti šuteve u okvir gola protiv Lillea, Betisa, Midtyillanda... komentare trenera prije i nakon Malmoa... Ako ipak protiv Genka u gostima postavimo kao nekad (0:3) ili kao nekad protiv Anderlecha (0:2) sa zadovoljstvom ću kazati da sam bio u krivu.
  • Jurki
    23.1k
    istina otisli smo u offtopic.. ne mislim braniti Kovu.. ali brate mili kak bi se ti postavio, da si imal onu rupetinu na golu za kojeg znas da bi mu i Saša Matić zabio gol.
    Vjeruj s njim na golu i ja bi se bojao svake ozbiljnije eu ekipe, nakon kaj sam vidio kakva ga sve hnl buranija buši ko od šale.
    Sad je tu Livi koji donosi sigurnost i stabilnost cijeloj momcadi.
  • Nogo
    10.3k

SLUŽBENO: Dani Rodríguez ima djelomičnu rupturu tetive kvadricepsa na desnoj nozi. Bit će izvan terena tri mjeseca.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Sad ga uzeti za pola cijene ,nek se nadje na lageru
  • vjeko1701
    22.4k
    Ja se sjećam tih 0:3 protiv Genka i to je baš bila utakmica gdje smo imali dosta spretnosti/sreće. Sve nam je ušlo a u najbolju ruku smo bili egal. Plus, to je bila ekipa čiji kostur je bio zajedno već četvrtu godinu. Jako velika razlika u okolnostima i utakmica gdje je rezultat bio daleko bolji od igre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.