• Hrvoje86
    0
    Pozdrav. Ima li negdje ažurirana službena lista igrača s najviše službenih nastupa?
  • Dadox
    1.5k
    ovo za rast,koliko znam,nije nikada bila tema.Problem je bio što se moralo podmazivati,a neki roditelji nisu htjeli/mogli. Objašnjenja su bila da neće igrati pa je bolje otići…
    Samo bih nadodao…Kada je mali Jaga uzeo papire jedan naš poznati trener i bivši igrač koji je jako dobro poznavao tu generaciju mi je rekao da nemre vjerovati da su ga pustili i da će mali biti pravi igrač.Toliko…
  • Laki424
    49
    nisi u pravu,Šunta je ofanzivno veći potencijal od Horvata i Zulfica. Samo pogledaj koju tekmu juniora.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    a okej, ja sam samo pripreme pratio i koju europsku juniora
  • Droljo
    28.3k
    Sve nešto droljimo tko je kriv da se nije prepoznalo jagušića, prije toga crnca itd. Možda da okrenemo priču pa pogledamo tko ih je skužio u Slavenu. Da toga dovedemo...
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Ma glupo je pricat skuzio ne skuzio, nije prepoznao.

Oni u tom trenu nisu bili za dinamo, ni ti bi se razvili u dinamu. Otisli negdi drugo razvili se i tjt.
  • Paggini
    85.9k
    Ma skužili su oni kurca moga a ne Jagušića. Svi ti mid klubovi, ala Varaždin, Belupo, Gorica i ostali uzimaju sve DInamove otpatke u STARTU, jer znaju da će dobiti de facto taktički izgrađenog igrača koji će, u većini slučajeva, biti korektan HNL igrač za njih. Nije to nikakva mrtva selekcija i rudarenje, posrao ih je i Crnac i Jagušić.
  • Droljo
    28.3k
    Pa dobro. Samo sam pitao...
  • Sajla
    20.6k
    Jagušići su doma pol sata od Kušek Apaša. nakon kaj je pušten iz Dinama bilo je logično da ode tamo. da su ga prepoznali u Osijeku ili Rijeci, onda bi imalo smisla pitati tko je to tamo imao nos da mali može postati igrač pa ga preselio k sebi. a za Slaven se više pitam je li on pitao imaju li mjesta za njega ili su ga zvali k sebi.
  • Jurki
    25.5k
    Pricati nekaj o Jagusicu je bezveze.. samo je dovoljno napisati tko je bil u klubu kad se malog škartiralo.
    Peras, pandursko govno koje danas sere pamflete i Kopic.
    Njima da je Barcelona poslala Yamala, oni bi ga otpisali kao neperspektivnog.
    Kaj reci kad nam je zadnji igrac koji je dosel do prve momcadi - Baturina.

Jos smo imali super rezultate jer je klub jahao na Bjelicinim postavkama i ekipom koja je imala dovoljno kvalitete da rezultati ne odu doslovno u kurac.
  • Crusades
    24.2k
    Veliki intervju Velikog Zeke!
  • Jos-Optimus
    10.8k
    Ja cisto sumnjam da bi Jagusic uspio kod nas. Kod nas su isplivali i ispred njega tada bili, opravdano, neki drugi koji se nisu realizirali. On je u Belupu dobio priliku biti individualac kakav ovdje nije mogao biti. Neki jedino tako mogu i svaka mu čast na tome
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.