• Masto
    1.1k
    Još jedan dres?
  • Ivdzo11
    9.2k
    U njemu je objavljena i službena zarada zagrebačkog Dinama za nastupe u Ligi prvaka prošle sezone. Hrvatski predstavnik od svog je nastupa u eliti u koju ga je uveo Sergej Jakirović, a u njoj ga vodili i Nenad Bjelica i Fabio Cannavaro, zaradio je 39,71 milijuna eura. Od toga 18,62 milijuna eura otpada na uspješne kvalifikacije. Dinamo je po zaradi u LP bio na 29. mjestu
  • Mihael2305
    1.2k
    5. dres? :gasp:
  • Droljo
    25.2k
    Šesti?
  • CUCAK
    639
    tko će dočekat sliku uživo, ako je
  • prefontaine
    6.8k
    Napokon gledamo Cordobin gol protiv Brava? Jedva čekam.
  • Oluja
    6.1k
    Nadam se da nije dres, dovoljno je 4 dresa i retro za jednu sezonu. Ne treba pretjerivati.
  • NerminB
    926
    Mozda je cilj da u prvih 11 svako ima svoj dres :sweat:
  • Noel
    19.3k
    Ne razumijem zašto se u videu reklamira adidas? Jel to ogroman zajeb marketinga i voditelja društvenih mreža ili adidas i castore skupa od sutra rade dresove?
  • Droljo
    25.2k
    reklamira adidasNoel

Pet puta sam išao pogledat sad i nisam skužio. Pre spore oči imam zgleda..
  • Kumerle
    2.4k
    Možda je treći golmanski Liviju u čast. To mi jedino ima smisla.
  • NitkoBitan
    35.4k
    Spremite takujine...
  • Thor
    2k
    Na snimci,najavi, je Bakrar u fokusu je majca/dres :smile: a kaj se najavljuje :eyes: mamne pojma :lol:
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Ma ide nesto za povratak imena
  • T90d
    2.7k
    Hmmm dres za Valentinovo je bio lani. Nadam se da će ove godine izbaciti orginal dres kao i tada. Onakav kakav je bio na najpoznatijoj slici sa vraćanja imena Dinamo, bez obih natpisa Valentinovo kao na zadnjem retru.

Ili ide neki potpis igrača, za kojeg još nismo čuli/pričali, pa bude čudo neviđeno kao kod Brajlovića u Sarajevu :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet