• FazeN
    5.4k
    Jedina pouka koju treba izvući je da Kopić i njemu slični više nikad ne smiju prismrditi omladinskom pogonu kluba.rioda

Ako pod "njemu slični" misliš i na Škegru onda se slažemo.
  • fakin
    3k
    nekidan je pisalo da su jagušić i njegova obitelj imali 2 sata da odluče idu li u grčku ili ne jer je ta zadnja ponuda došla par sati prije isteka transfer roka u grčkoj.

vjerojatno je tu bio i pritisak i kluba i managera i ostalih, ali sigurno nije bilo lako u 2 sata odlučiti hoćeš li iz sela pored koprivnice preseliti se u atenu.
  • Jurki
    23k
    znam da takve stvari nikad ne izlaze van... al bi trebale da ubuduce roditelji tih klinaca paze s kojim managerom potpisuju ugovore.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Kao da oni to ne znaju, pa jednog Kalinica je kod Sose privukla "jedna ljudska toplina, dobrota". Nogometasi o Mamicu nemaju nista ruzno za reci..
  • Netkos
    88
    Na žalost još uvijek ima Horvata
  • NORTE
    22.4k
    nekidan je pisalo da su jagušić i njegova obitelj imali 2 sata da odluče idu li u grčku ili ne jer je ta zadnja ponuda došla par sati prije isteka transfer roka u grčkoj.

vjerojatno je tu bio i pritisak i kluba i managera i ostalih, ali sigurno nije bilo lako u 2 sata odlučiti hoćeš li iz sela pored koprivnice preseliti se u atenu.
    fakin

Ako je PAO iskrcao toliki iznos očito planiraju da mali ima ozbiljnu ulogu u posrnuloj momčadi.

Nisu dali 5 milijuna da sjedi na klupi.

Svima dobro, mali otišao igrati vani u još većem izlogu za daljnju karijeru, pretpostavljdam da je prijavljen i za EL, ako će igrat i imat neki učinak Dalić ga vodi na SP.

Slaven zaradio tri puta više nego od dinamove ponude, agenti dobili što su htjeli.

Nama ostaje veliki žal da u dva roka po posebnoj diskontnoj cijeni nismo doveli instant pojačanje za još bolje rezultate, a i skorog reprezentativca kojem bi u dinamu sigurno rasla cijena.
  • fakin
    3k
    to je šola napisao (vjerujem da on s bobanom ima dobre odnose pa da je to istina) i napisao je da je Dinamo ponudio 3 mil eur i 30% da bi jagušić bio naš igrač, ali da Boban smatra da je to previše novaca za nekog igrača iz hnla.
  • FelceAzzurro
    1.4k

Matematika je egzaktna znanost. Slaven nije "zaradio 3 puta više od Dinamove ponude."
  • Mr Anderson
    17.7k
    Jedina pouka koju treba izvući je da Kopić i njemu slični više nikad ne smiju prismrditi omladinskom pogonu kluba.rioda

Nije to baš tako crno-bijelo. Nije Jagušić ni prvi ni zadnji koji u nekoj određenoj dobi nije pokazivao da bi jednog dana mogao biti top igrač. Općenito kod tih klinaca nema pravila, neki znaju rasturati u svojoj dobi gdje se svi kunu kako će biti top igrači, pa poslije nestanu. Neki ko Jagušić malo kasnije eksplodiraju. Na kraju krajeva, prvi koji je odgovoran je trener koji ga je vodio u generaciji. Svi ti treneri podnose izvještaje voditelju škole, nije voditelj škole svaki dan s tim klincima na treninzima niti na svakoj utakmici.
  • Bruh
    1.2k
    rekla kazala
  • rioda
    13.7k

Htio sam taj dio dopisati na svoj post, ali na kraju nisam. Po onome što sam pročitao ovdje od upućenih ljudi, Jagušić je pokazivao da bi mogao biti top igrač, bio je najbolji strijelac itd., ali je procjena bila da zbog niskog rasta neće uspjeti. Dosta diskutabilno po meni, kao da nismo imali dovoljno primjera koji dokazuju suprotno.

Jasno mi je što misliš i znam da ima igrača koji u određenoj dobi nisu ništa posebno, a onda 'sa zakašnjenjem' eksplodiraju, to je malo teže predvidjeti i nisam mislio na taj dio.

Da se moram kladiti, vjerojatno je situacija bila takva da je trebalo gurnuti nekog drugog igrača, pa se njega otpisalo.

Zanimljiv primjer mi je recimo Zulfić, nisam čuo za dečka dok nije došao Capellas, odjednom je postao najbolji igrač Ramljaka, evo ga u mladoj reprezentaciji itd.

Samo neka se klince gleda po određenim kriterijima, bez menadžerskih 'preporuka' i love ispod stola i bit će sve ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet