• Filip Međimurje
    1.1k

Imam par ideja za tebe.
    Kao prvo, otvorit ću peticiju da te vidimo na podcastu Zona Dinamo.
    Drugo, jel imaš kakvu platformu za donacije tipa “Buy me a coffee” ili slično? Ne mogu naći na tvojoj stranici.
    Kao treće, svaka čast i tebi i @Omake i ostalim analitičarima, dajete dodatnu vrijednost našoj maloj zajednici.
    Pišem ovo sad javno, jer bi htio da i ostali ljudi malo razmisle, znam da ti je ovo strast, ali treba društvo nagraditi takve stvari, barem s donacijom za kavu.

Sorry na off topic. Admin neka briše objavu ako sam kaj krivo rekel.
  • Fan
    1.9k
    Top analiza, jedino mi nije baš jasno ovo:
    "Dinamo je zabilježio 28 gubitaka lopte, s prosječnom visinom gubitka od 68,01 metar, što sugerira da su loptu gubili u naprednim pozicijama — što bi u teoriji moglo biti opasno."
    Možda sam u krivu pa se tu misli na manje postavljenu obranu kad smo što dalje u napadu, ali nije li bolje izgubiti loptu u naprednim pozicijama, gdje je protivnik daleko od gola, nego da se lopta izgubi u prvoj trećini pa se do našeg gola može doći u nekoliko poteza?

Također, piše u tekstu:
    "Sva tri Riječka udarca došla su izvan kaznenog prostora ili s rubnih pozicija" a na mapi je jedan udarac sa 7,8 metara.
  • rokikaciga
    11.2k
    Možda sam u krivu pa se tu misli na manje postavljenu obranu kad smo što dalje u napadu, ali nije li bolje izgubiti loptu u naprednim pozicijama, gdje je protivnik daleko od gola, nego da se lopta izgubi u prvoj trećini pa se do našeg gola može doći u nekoliko poteza?Fan

Nisam uvazeni kolega ali ako se lopta izgubi visoko, a bekovi su visoko postavljeni kao nama i jedini osigurac je Misic onda bi njihovi igraci u teoriji (pogotovo ako imaju brze tamnopute crnce) mogli u kontri brzo doc do Livija. Pogotovo ako im napadaci sjede u meduprostoru a ne izmedu nasih stopera jer onda Fruk, Dantas ili tko vec mogu "napucat" loptu prema liniji a npr Ndockyt je brzi od McKenne i tu dolazi do opasnosti.

Naravno da je opasnije izgubiti loptu na vlastitih 30 metara ali ovo je teoretska opasnost kad igras visoko sa svim igracima

To je naravno u teoriji.
  • Fan
    1.9k
    Nisam uvazeni kolega ali ako se lopta izgubi visoko, a bekovi su visoko postavljeni kao nama i jedini osigurac je Misic onda bi njihovi igraci u teoriji (pogotovo ako imaju brze tamnopute crnce) mogli u kontri brzo doc do Livija. Pogotovo ako im napadaci sjede u meduprostoru a ne izmedu nasih stopera jer onda Fruk, Dantas ili tko vec mogu "napucat" loptu prema liniji a npr Ndockyt je brzi od McKenne i tu dolazi do opasnosti.rokikaciga

Da, ovako nešto mi je i bilo na pameti, ali opet mislim da je opasnije izgubiti loptu na 30-ak metara od našeg gola kad se uopće ne stigneš postaviti, bekovi su svakako već počeli ići visoko i u 2 poteza je protivnik kod gola...no dobro, uglavnom je opasno jedno i drugo :)
  • prefontaine
    6.7k
    uglavnom je opasno jedno i drugo :)Fan

Eto, apsolvirali smo i ovo. Sad neka netko javi Kovačeviću da pokušamo gubiti što manje lopti, bez obzira na kojem dijelu terena. Moglo bi nam to biti tajno oružje u idućim utakmicama.
    :cool:
  • Tranzicijski Napad
    1.2k

Evo dobro su kolege opisale situaciju kod gubitka lopte.Vecinom kad je Dinamo gubio lopte rijeka ih je il napucala u aut ili ih je napucala iza dinamovih stopera a kako im je linija bila spustena nije bilo opasnosti.

Moja zurba i greska, taj udarac je dosao iz kornera u 44min.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.