• Ruki93
    150
    Nakon toliko utakmica ove sezone sam bio razocaran al ova definitivno nije jedna od njih. Ne razumijem tolike kritike i spominjanje da je ovo jedna od nasih najlosijih utakmica, dovoljno mi je samo da se sjetim utakmice u vinkovcima i onog uzasa. Danas dosta cvrsto i organizirano, bilo je i prilika ali falilo je kvalitetnih odluka u zavrsnicu. Jedina stvar koja me malo brine je sirina kadra jer za promijeniti tok ovakve utakmice treba jos koja kvalitetnija napadacka opcija.
  • Davieboy86
    1.3k
    Tko god nakon ovakvog izlaganja misli nakon vidjenog drugacije treba instant prestati pratiti nogomet. Ali ono odmah! Kao i Dinamo! Jazavci smrdljivi, neotesani! Jbo vas led blesavi!
    Hvala Mister Klenx, maestralno poentirano!
  • Kumerle
    2.4k
    Ne sjećam se kad zadnja dva gostovanja u sažecima naši suparnici nisu imali niti jedan jedini isječak. S te strane pohvala ekipi, a naprijed samo malo hrabrije i brže pa ćemo zgazit sve kako je Valinčić rekao.
  • IvanS
    501
    Stojkeovo loše primanje, odn. pas prema Belji mi je neshvatljiv. Tu je trebalo bolje reagirati.
    I da, nadoknada od 3 min a bila je bakljada, plus nekoliko izmjena... Trebalo je biti više.
    Rijeka ne bi zabila valjda da se igralo još tri dana.

Uglavnom, već rečeno, bod bliže naslovu.
  • Fabercaster
    804
    Podijeljenog sam mišljenja.
    S jedne strane mi je nevjerojatno da smo u svakoj situaciji donijeli najgluplju moguću odluku, otimali lopte, nepotrebno oklijevali, krivo dodavali i da nismo dvaput uspjeli prebaciti protivničkog čovjeka na prvoj stativi itd.

S druge strane Rijeka nije napravila doslovce ništa, krenuli su prvih 10 minuta jako i to je to. S obzirom da mislim da su u prve dvije utakmice po poluvrijeme realno bili bolji i nisu zaslužili izgubiti te utakmice, ovo danas smatram kozmičkim ispravkom. Ne treba ni zanemariti 8 "velikih" utakmica bez poraza.

+5 u situaciji gdje Hajduku slijede Osijek, Rijeka, Varaždin i mi je solidna prednost. Nema opuštanja ali od Istre do Istre je ovo jako dobro i samo naprijed!
  • E46
    2k
    ne pitaj frende kako, ali ajde.. Kad se pomiris na polusezoni da je gotovo onda te i ne sekiraju neke stvari toliko, nije da se nisam zivcirao i nervirao ali sam znao da smo ispusili prvenstvo na polusezoni. A sto se tice recimo danasnje utakmice, znam da je rezultat okej i da je tesko gostovanje al mene ubija u pojam i remeti mi zdravlje ta spoznaja da imamo takvu kukavicu na klupi i da nije dorastao ekipi koju ima i klubu koji trenira, sama pomisao na to mi narusava zdravlje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.