• ElDorado
    10k
    Dva brza krila i jedan vezni jak na lopti ili cekat Bennacera. To nam treba.
  • Li d1986
    309
    Rijeka nam nije nista opasno ali nismo ni mi, doduse nismo ni planirali. Bod mi nije los ali mi nije jasno da dolazimo po bod. Malo hrabrosti i bila bi sva tri.
  • M94
    2.4k
    A ono... kao sto rekoh na poluvremenu, raspodjela bodova moguca.
    Bolji smo al jbg.

Obrambeno odlicni, Rijeka bez sanse, totalno ih ugusili.

Izmjene lose skroz, nista nisu doprinijeli.

Pjesma u autobusu.
  • Dinamosaur
    2.9k
    U ovakvim tekmama kad te neće lopta, onda je najbitnije ne izgubiti. Dosta igraca je imalo sansi da rezultat ispadne povoljniji, jbga..
    Od Bakrarovog pokušaja u početku, pa MPV 2-3centaršuta, Topć na kraju, šteta i za Vidovićev udarac..

Nije ovo bilo katastrofalno kako se kuka, sjetite se igre u Vinkovcima.
  • Dadox
    1.3k
    pa ako su nam u više navrata objašnjavali,a vidimo i sami da na krilu ništa ne donosi onda ga ne bi stavio…ovako krilo može igrati i Stojke
  • Jos-Optimus
    9.6k
    Tebi je drago kad ovako završi, onda si na svom i možeš kenjati
  • Gelipter
    4.4k
    Blago svima kojima je ovo najlošija partija Dinama u ovoj sezoni. Takvi su se dosad slabo nervirali, prvenstveno u Europi, a onda i u HNL-u. Nekima je sigurno teško čekati tjedan dana (kad ne igramo EL) da bi srali po svemu oko Dinama.

Defanzivno odlična utakmica, u napadu puno krivih odluka, dosta nesreće plus nevjerojatno odvratno zadržavanje igre Riječana. Bel po običaju izgubljen u vremenu i prostoru. Onaj Radeljić izgleda ima ekskluzivno pravo udarati pa onda kenjati sucu tijekom cijele utakmice. Falilo mi je malo onog garda u napadu iz Osijeka gdje se stoji visoko, grize i igra presing na Rijeci koja se nudila. Moram priznati, više sam puta pomislio i kako je ovakva utakmica dušu dala za Kulenovića koji je znao uvaljati u ovakvim situacijama. Bakrara nije išlo u prvom dijelu, ali svejedno je to puno opasnije izgledalo po gol pod njim nego Topićem.
  • Dadox
    1.3k
    Ma sve u svemu ja sam zadovoljan bodom.Više ne idemo na Rujevicu. Nakon Poljuda mi nemamo ozbiljno gostovanje do kraja….
  • Jurki
    23k
    Definitivno trebamo vise poraditi na brzem protoku lopte.
    Isto ne kuzim, imamo loptu i slabo se ostatak momcadi otvara. Danas igre bez lopte nije ni bilo.
    Kak smo defanzivno neutralizirali Rijeku, tak smo ofenzivno neutralizirali sebe.
    Mrvicu vise gasa da smo dali, dobili bi utakmicu.
  • striko
    3k
    Nakon Poljuda od 5 kola samo jedno gostovanje to u Vukovaru.
  • Hebimir Strašni
    188
    Naravno da je obranbeno bilo ok kad smo se postavili kao da igramo protiv Reala. Svi iza lopte, 0% rizika i naprijed nisi nikad imao više od 2 igrača. Brate mili ovu Rijeku je i raspadnuti Osijek našamarao. Kolko su nama kriteriji pali to nije normalno.
  • Crusades
    21.9k
    Na dvije teme dva komentara o snižavanju kriterija :heart:

Je, igrali smo bunker večeras pa nam zato nisu zaprijetili.
  • Bernard
    1.1k
    Šteta radi propuštenih prilika, nekako je to mlitavo bilo pogotovo od krila, al bože moj dogodi se al bili smo bolji u svakom segmentu igre.
    Na Rujevici smo znali itekako imati probleme a danas nisam vidio niš od Rijeke.
    Glavu gore, nastavit dobrim igrama, konkurencija ionako sebi puca u nogu stalno.
  • sport
    5.6k
    Nama su kriteriji pali prošle godine kad nas je Rijeka našamarala 4:0 a naše tadašnje "zvijezdice" se nisu vraćali po izgubljenoj lopti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.