• nwankwo646
    1.1k
    A ono, utakmicu koja ti osigurava prolazak dalje u EL, a lako moguće direktni ulazak u LP, igraš s rezervama, bez ikakve ambicije za pobjedom ili nedaj bože rizikom u igri. Meni to izgleda da u ovom trenutku nema ambicija i velike želje za rezultatom u europi. Više je ako se desi desi se.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    O tome se već raspravljalo, prolaz je bio vrlo izgledan i trener se odlučio kockati na takav način. Meni se isto nije baš svidjelo, ali mislim da se prevelik mit stvorio oko toga da je EL nebitna. U stvarnosti mislim da to nema veze s istinom.
  • dd29
    876
    čuj nebitno
    prezimili nakon 49 godina, slavilo se k'o da smo osvojili LP

sad par godina kasnije odjednom nebitno, mislim drago mi je da su se digli standardi i očekivanja od dinama, ali svejedno...
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    zasto ocekivat ispadanje? Ja bas sa Kovom ocekujem prolaz.
  • Jurki
    23.1k
    za mene je i danas prezimljavanje uspjeh.
    Jer ako to nije uspjeh? Kaj onda je?
    Osmina finala, cetvrtfinale, polufinale? Gdje god zapnes skoro na isto ispadne.. jedino je dojam ljepsi.
    Uspjeh bi definitivno bio osvajanje trofeja.. a koliko je to realno ocekivati u danasnjem nogometu?
  • Jos-Optimus
    9.7k
    u toj utakmici smo isključivo popušili radi dvojice koji su morali igrati, a to su Goda i Nevistić. Em.nismo mogli igrati s golmanom kako igramo u zadnje vrijeme, em su bili nesigurni i kiksali. Ulaskom Hoxhe, Beljeninekipe se promijenio momentum. Prvo poluvrijeme nam nisu ozbiljno zapucali po golu. Malo se previše sere za stvari na koje nije imao utjecaj.
  • nwankwo646
    1.1k
    Daj bože da sam pesimist neopravdano.
  • scooniepenn
    6.4k

Ako protiv Genka kao Dinamo ništa ne očekuješ onda se bolje prestati baviti profesionalnim nogometom. Solidna ekipa i ništa više. U kompletnom sastavu kao što smo bili protiv protiv Rijeke mi ne bi izgubili protiv Midtyllanda, koji nam niti s onom turističkom ekipom nije nešto previše stvorio. Ili misliš da bi Livi onakva 2 gola primio. How yes no. Genk je tu negdje ekipa ranga Danaca, tako da ići bez nekih očekivanja ozbiljnih u te dvoboje bi meni bilo poražavajuće i uvjeren sam da je to samo tvoje mišljenje, a ne klupske vrhuške i stručnog stožera.
  • Ljubo
    404
    Protiv Rijeke smo vidjeli da ovoj ekipi fali još širine, prvenstveno na krilima. Nadam se da ćemo dovesti na obje krilne pozicije po jednog igrača ili pokriti samo desnu stranu, a lijevu dati malom Horvatu.
  • Zagi
    15.2k
    Dobro jel to Škegro podmazao kojeg podcastera koji mi je blokiran ili kaj se događa?
    Zakaj se malog Horvata počelo toliko hajpati? OK je , ima nekog potencijala ali daj stanite malo na loptu.
  • vlatkomarkovic
    3.2k
    Mislim iz moje perspektive, prolazak skupine EL je nešto što očekujem u 7 od 10 puta…. Svi koji tvrdite da je smo čekali proljeće ko ozebli sunce, morate imati na umu da sada prolaze u proljeće 72 ekipe ukupno u Europi, a u trenutku našeg prvog proljeća i probijanja prokletstva su prolazile 48, prije još i manje… Ako i izbacimo KL onda i dalje prolaze 48, ali struktura tih 48 je drugačija, jer nema vise ispadanja jakih klubova iz LPa nego jaki koji bi prošli EL grupu ispadaju u grupi, a i sve lige 5 imaju umjesto 3 sada 2 kluba u ELu, sto smanjuje dosta konkurenciju…. A u krajnju ruku nije cilj da se vraćamo na stare staze…. Također igra nam je bila dosta losa, protiv klubova iz Lige 5 i Midtylanda smo izgledali kao da nemamo sto traziti na terenu, dobili smo klubove koji su na kraju ispali među najslabijima, dali jedini bod Malmou i jedino sto bi se kvalificiralo kao veliki uspjeh je Fener doma. Mislim prošli smo i tu smo gdje smo i iz moje perspektive kada se sve to uključi i na kraju mjesto na tablici i bodovi i koeficijent i protivnici i usporedba sa sličnim klubovima, ja bi rekao da smo ispunili točno neki minimum očekivanja….

Mislim da sa na EL uopće vise ne treba obraćati pažnja, ako uspijemo proći Genk i ući u top 16 smatrati ću to na kraju blago ipak pozitivnom europskom avanturom…. ali smo pokazali da nemamo šta raditi protiv klubova iz Lige 5, a koef se ne računa u ovoj fazi, tako da nam je ulog jako mali….

Najbitnije je osigurati naslov sto prije, ovaj zimski period još malo se popuniti i sto prije isprobavati stvari za iduću sezonu, uključujući juniore, mislim da nam Q2 LPa ne gine, moramo biti spremni… Mi bi 8.3. trebali “osigurati” naslov, ovi dolje se raspadaju, nema neke Rijeke ili Osijeka iz drugog plana, to očekujem, da smo 8.3. na dvoznamenkastoj razlici i da bez pritiska se pripremamo za iduću sezonu. Time bi i ispadanjem od Genka ovu cijelu sezonu nazvao blago uspješnom, ili malo bolje od zadovoljavajuće….

A sto se tiče same utakmice Genka, mislim da imamo pravo se nadati prolasku, ne bi nas nazvao favoritima, ali s obzirom na našu poziciju i igru dosad dobili smo relativno slabijeg protivnika… ali ono nije mi bas neki fokus Genk, kada ne vidim da ova ekipa možda daleko bio Freiburg bila Roma…….
  • vlatkomarkovic
    3.2k
    Zakaj se malog Horvata počelo toliko hajpati?Zagi

Mali je jako dobar, zasada je pokazao to…. Mrzim Skegru i njegove pizdarije, ali mali je zasad jako dobar i drago mi je da je u Dinamu, sada naravno taj razvoj tu može biti svega, ali zasada je jako obećavajući talent….
  • Laki424
    40
    vjerojatno jer mu je mjesto uzeo Varela bez nekakvog smisla,definitivno se većini ne sviđa to pa tako i njegovom agentu. Moje mišljenje je da nebi u našim juniorima igrao prije Horvata,Al da je Horvat u ovom trenutku za prvu ekipu,nije. Ali zbog situacije Varela,jbg
  • Zagi
    15.2k
    Znači ajmo gurati Horvata da bi ispao Varela? Kaj bi time dobili, da Bara dogoročno manje zaradi?

Horvat je dobar ali nije tako dobar. Puno tu još znoja treba proliti da bi bio blizu prve momčadi.
    A Škegrine poljeve po novinama mi se baš i ne čita. Tak da mu je to apriori minus.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.