• Laki424
    40
    da se ne lažemo,obojica imaju proljeve u medijima,Bara samo ima malo razumniji način od skegre,koji udara bez razmišljanja.
  • scooniepenn
    6.4k
    Bara je za Škegru gospodin čovjek, što više govori o Škegri, a manje o Bari. A ako ćemo i o rejtingu to je kao da se trenerski uspoređuju Guardiola i Carević.
  • nwankwo646
    1.1k
    Ja očekujem da prođemo, da igramo hrabro i napadački, pogotovo u gostima. Do sada sam zbog toga samo frustriran ali i dalje to očekujem. Ako će se naš trener prestati kakiti u gaće nakon prelaska granice možda tako i bude. Samo u taj dio ne virujem, ništa drugo.
  • Zagi
    15.2k
    Ne znam. Najmanje nam (a i malom) treba da novinari ovo pokupe i počnu malom punit glavu o tome kako mu treba neki projekt.
    Potencijala ima ali ne toliko da bi ga se sada guralo jer eto , 17a je tu i godine idu, Yamal moze u Barci i takve pizdarije........

Dinamo 2 i druga liga iduće godine pa ćemo vidjeti tko će isplivati.
    Mnogi neće. Za njega sam trenutno 50/50, a i to je vjerojatno preoptimistično.
  • Ljubo
    401
    Njega sam uzeo kao primjer jer je mali iz naše škole i igra istu poziciju kao i Varela. Volio bi da na obje krilne pozicije dođe po jedan igrač ali ako se to ne ostvari ne vidim razlog da mali nebi dobio neke minute na krilu jer me Varela po ničemu nije impresionirao.
  • hardek
    8.9k
    Dobro jel to Škegro podmazao kojeg podcastera koji mi je blokiran ili kaj se događa?
    Zakaj se malog Horvata počelo toliko hajpati? OK je , ima nekog potencijala ali daj stanite malo na loptu.
    Zagi

Daj me nemoj jebat da je i on kod njega. Pa ko je sve od naših klinaca pod njime?
  • promatrac67
    40

Inace s tim stilom, hrabro i napadacki smo postigli najvece uspjehe u europi u zadnjim trofejnim europskim sezonama. Moze jos neka pametna ocekivanja i virovanja?
  • Zagi
    15.2k
    Ne znam, to ovi insajderi koji piju kavu sa menađerima sve znaju.
    Taj mali je. jbg
  • ElDorado
    10k
    Imas na TM. Mislim da je još samo on.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.