• prefontaine
    6.6k
    nebi bilo toliko lakih koševaBernard
    Ako bi igrali po današnjim "pravilima", bila bi 103 faula u prvoj četvrtini, a Curry bi imao 62 slobodna bacanja.
  • Peškaman
    8.5k
    Nemogućnost ispadanja mi nikad nije previše bila jasna kod tih njihovih liga, nikakva sportska korist/želja za natjecanjem već isključivo financijska.
    Jedno vrijeme sam pokušavao gledati taj njihov nogomet ali kada mi je prijatelj objašnjavao da su Ramsi osnovani u Clevelandu, preselili se u Los Angeles,iz LA u St Louis pa se opet vratili u LA ništa mi nije bilo jasno.
    Nisam mogao zamisliti to u Europi,da npr. Romu premjestiš u Torino ili neki drugi grad i samo nastaviš kao klub funkcionirati a navijače/povijest samo otreseš od pod.
  • Jaro
    11.8k
    Volio bih vidjeti Currya Dončića il Jokića protiv Rodmana, Barkleya il one ludo agresivne pistonove generacijeBernard

po danasnjim pravilima badboysi nebi docekali poluvrijeme zbog manjka igraca...
    Po pravilima 80ih - ovi danasnji bi pobjegli ne iz dvorane vec iz amerike...
    Po pravilima 90ih - ovi danasnji bi imali sut ispod 20% - i gubili bi po 30-40 razlike...
  • Pacho
    14.1k
    College football je odlican i meni osobno drazi od NFL-a iako je kvaliteta, naravno, znatno manja. Ali atmosfera, rivalstva, tradicije su neusporedivo bolje. A i osobno sam svjedocio masovnoj tucnjavi na parkingu izmedu navijaca Florida Statea i Miamia :grin:
  • Sajla
    17.7k
    znam da ovo zvuči možda grubo i jako pojednostavljeno, a i nije do kraja istina, pa baš zato to koristim kao ilustraciju - razlika između američkog (profi) i europskog sporta je kao između zabavljača i umjetnika. da bi bio zabavljač moraš imati talent, vještinu, inteligenciju, predano raditi... i to treba cijeniti i platiti. ali nećeš probuditi onu emociju koju može umjetnik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.