• Kujtim Shalla
    8.6k
    Svi sad pljuju po malom Maye ali mi smo tek oživili kad smo krenuli u taj rizik. Pogriješio je ali to je bilo to, rizik , all inn. Nije on donosio odluke i pravio game plane. Da smo imali više muda od početka bila bi druga priča. Obrana je bila vrhunska. Vidjet ćemo mi još toga od Patsa a čestitke Seahawksima ,potpuno zasluženo. Walker nas je uništio , ali sad respekt njihovoj obrani. Treneru takođe . Bit će zanimljivo sljedeće sezone . Najbitnije da su se patsi vratili
  • crophantom
    3k
    Mislim da su Sehawksi jednostavno top obrana, jedino su im Ramsi radili probleme.
    Ali Mcdaniels je zvao loše akcije, Will Campbell je odigrao groznu utakmicu, pojeli su ga, a i Maye nije donosio dobre odluke, 2,3 sacka idu njemu na dusu.

Ali slažem se, Maye ima potencijala, nema puno QBova sa takvom rukom za dubinske passove.
    Temelj imaju, sad treba vidjeti kako ce se prilagoditi, pogotovo jer im ide teži raspored dogodine, ali ja vjerujem u Vrabela.

Seahawks s druge strane gube Kubiaka koji ide u Raiderse kod Bradya, vidjeti cemo mogu li se oni prilagoditi.
    I jako mi je drago da se Darnold baš protiv Patsa riješio duhova koje je viđao, odigrao je točno kako je jucer trebao, ne raditi pizdarije (mada je par puta bilo blizu) I pustit da ti obrana, Walker i punter dobiju tekmu.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    svaka na mjestu , amen
  • crophantom
    3k
    da samo nadodam, na ovoj tekmi se vidla Billova mantra "do your job", koliko su bitne sitnice.
    U prvom djelu u par situacija je Walker mogao u - jarde, a uzeo je 3, 5, 10 jardi, losi tackleovi, loši kuletovi braniča, taman dovoljno puta da ti FGovima odu na 2 posjeda razlike i da Darnold ima puuuno lakši život, a Maye puno teži.
    Ista stvar na onih par hvatanja tight enda.

Da su te stvari išle na onoj razini Billovih Patsa, samo sa "do your job" bi odveo tekmu prema Rams Pats teritoriju, di ti mozda 1 veliki play odluci sve, ko onomad Brady na Gronka.

Zato volim NFL, naoko sitnice,a toliko bitne.

Inace za mene potez utakmice mozda Gonzalez obranjena dodavanje, vise neznam jel na JSNa ili Shaeeda išlo, ok, je Darnold podbacio mozda pola jarda, ali ipak, poletio je zrakom da to skine. Jest da nekad zaspi, ali u pokrivanju je lik spektakl.
  • Mathiasovi Chageri
    7.5k
    Sinoć se dokazalo, kao milijun puta dosad, da obrana donosi titule. Vidio sam jutros da je Will Campbell službeno dopustio sinoć 14 (!!!) pritisaka. To je sramotno i za third stringera u predsezoni, a kamoli za Superbowl.

U svakom slučaju Seahawksi zasluženo, ovo je stvarno bila njihova sezona, drago mi je i zbog Darnolda. Da je netko rekao prije 3-4 godine da će Indiana uzeti college naslov a Sam Darnold osvojiti Superbowl kao startni QB, mislili bi da je za hospitalizaciju.
  • Dino
    5.1k
    Ljudi, kak ste dosli do tog da pratite opce NFL? Ozbiljno pitam jer cujem da dosta ljudi prica o tom, a nije neki "hrvatski" sport bas :grin:
  • crophantom
    3k
    ja sam počeo pratiti NBA, Pistonse, meni i dalje najdraža startna petorka svih vremena, tako sam se navukao na Američki sport.
    Onda sam počeo pratiti NFL, kurca nisam kuzio na pocetku, kad sam pohvatao pravila nakon sezonu dvije, shvatio koliko je to taktički i mentalno zahtjevan sport, ne samo fizički, zaljubio sam se i postao mi je najdraži sport na svijetu za gledati (da, draže od nogometa, da nema Dinama i posljedicno HNLa neznam kolko bi tekmi pogledao).
    NBA se potom pretvorio u ovu pizdariju koja je danas (meni se ne sviđa, postujem da se nekome svida) i fokus se prebacio samo na NFL, dok traje sezona bliža i sira familija znaju da me u nedjelju od 7 navecer do ponedjeljka ujutro ne diraju
    Ugl, reko bi da su Pistonsi "krivi". :sweat:
  • crophantom
    3k
    Vidio sam jutros da je Will Campbell službeno dopustio sinoć 14 (!!!) pritisaka. To je sramotno i za third stringera u predsezoni, a kamoli za Superbowl.Mathiasovi Chageri

Obzirom da su potrošili 4. Pick na njega, čeka ga paklena off sezona, mediji u Bostonu ce ga rastavljati na proštenje faktore idućih 2 mjeseca
  • Keyser Soze
    18.1k
    Realno nitko nije očekivao Patriotse ovdje, Seahawksi uzeli zasluženo monstruoznom obranom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.