Markelo
Keyser Soze
Imam osjećaj da je to zadnjih 3-4 godine u HR NFL prstilo u vrh glave 20 ljudi.... — Navijač Dinama
primjetit da se Nba manje prati i komentira, bar regularna sezona. Kao da su udarili u plafon i da ne znaju kako malo razdrmat ovaj dio sezone. Pogotovo je to vidljivo ove godine. Djeluje mi da ljudi, samo poprate rezultate i to je to. — Markelo
crophantom
NerminB
Kako se može primjetit da Nfl gleda sve više ljudi tako se može primjetit da se Nba manje prati i komentira, bar regularna sezona. Kao da su udarili u plafon i da ne znaju kako malo razdrmat ovaj dio sezone. Pogotovo je to vidljivo ove godine. Djeluje mi da ljudi, samo poprate rezultate i to je to. — Markelo
crophantom
Ludovic IX
crophantom
Mathiasovi Chageri
bila mi je dovoljna jedna nba utakmica uživo da shvatim da amerikanci i sport, da to veze nema jedno s drugim. sport je side show izmedju minuta odmora i poluvremena — Ludovic IX
Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.