• Omake
    15.7k
    Bio bi sigurno bolji, ali pitanje koliko. Vjerojatno bi bio dobra rotacija sa Stojkovicem i Zajcom. Tri baš jake opcije na 8.
  • ElDorado
    10k
    Prije svega me smeta što je Kova ušao u tekmu kao trener Slavena. Umjesto trke i pritiska prepustili smo loptu Rijeci i stali u srednji blok. Ne volim da tako Dinamo ikada igra u HNLu.
    Drugo još uvijek smo prespori. Tu su nam osnovni problem krila. Ok je Hoxha ali desna strana jako loša. I onda bez brzine i okomitosti puno petljanja u napadu bez pravih kombinacija. Šteta. Jer Rijeka je s malo odlučnosti odmah u početku tekme bila zrela za odstrel.
  • keppi
    532

Ne možeš ipak Fruka stavljati u "isti koš" s Mudrim jer je Fruk puno raznovrsniji ...pa može se reći i bar po meni i bolji igrač.
    Vidimo da smo obranu dosta stabilizirali, da napredujemo i u organizaciji ekipe, ali u napadu bi nam vjerujem dobro došao jedan ovakav kreativac.
  • keppi
    532
    Dodao bih da je Fruku i velika prednost što može igrati sva mjesta u napadu i sredini (osim valjda defanzivnog veznog)...čak i prema potrebi centralnog napadača.
  • Denle
    35
    Fruk je igrac oko kojega moras graditi igru i momcad da bi njegova kvaliteta dosla do izrazaja.

Ne kazem da ne bi bio dobar kod nas ili da ne bi bio dobar transfer, ali nekako ne vjerujem da bi kod nas Fruk imao tu slobodu koju ima trenutno u Rijeci.
  • Netkos
    88
    Zaboravite na Fruka, Mišković je previše uložio u njega i u otkup njegovih prava, da bi ga sad dao nama za neke male novce a mi sigurno nećemo plaćati 6+ milijuna za njega.
  • Keyser Soze
    18.1k
    zato mi je utakmica protiv Genka strašno bitna, ne samo zbog dizanja koeficijenta, nego i ugleda kluba.Haza

U ovoj fazi nema bodovanja za klupski koeficijent, tek od 1/8 finala.
  • hardek
    8.9k
    Šta nije da se ne dobivaju bodovi za pobjede ali se dobije 1 bod za prolaz dalje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet