• Paggini
    75.7k
    Dosta dobro je to izgledalo i u prvom dijelu dok nisu došli Celta, Betis i Lille.Zagi

Je, slažem se, ALI s druge strane od prošle sezone svatko od nas ima jebeni PTSP kad izgubimo loptu, neko krljavo krilo bude na neku foru sa pistom ispred sebe, povratna u 16m i to je redovno bio gol.

Da mi se da pretraživati, gledao bih koliko smo takvih golova dobili, ali osobni dojam je bio barem 30%. Dodatnih 50% golova smo dobili iz prekida, a 20% iz svemirskih puskas golova, a ove sezone se stvarno količina jeftinih golova svela na minimum. Bilo je kretenskih golova (pogotovo midtylland), ali u globalu nema idiotizama i lijenosti i zajebancije u fazi obrane kao prošlih sezona.
  • Dzoni
    3.9k

Kako nije nijedan dvoboj protiv HNL protivnika mjerilo obrane kada ne primamo puno golova, ali zato je Europa gdje primamo puno golova uvijek mjerilo?
    Slučajnost ili narativ :chin:
  • Haza
    12.1k
    Kratki osvrt s jučerašnje tekme.
    Dinamo jučer defanzivno savršen. Odigrali smo vrlo dobru tekmu, gdje smo limitirali Rijeku i učinili je smiješnom. Fali nam u zadnjoj trećini više odlučnosti ali i igre jedan na jedan, tu Hoxha i Topić ne mogu dati dovoljno jer su obojica, pogotovo Hoxha opasniji u tranziciji. Jučer da je Stojke primirio loptu u onoj situaciji 1 na 1 i zabio, što je morao, vjerujem da bi Rijeka prošla kao Osijek na Opus areni.
    Ljuti me što se stalno sere po treneru, a Kova za sada generalno vrlo dobro radi, svi ciljevi su ispunjeni ili idu u smjeru da se ispune. Momčad je nova, i nerealno je bilo očekivati više.
    Osobno nisam jedino 100 posto zadovoljan Europom, fali nam još koja pobjeda za dizanje koeficijenta, i zato mi je utakmica protiv Genka strašno bitna, ne samo zbog dizanja koeficijenta, nego i ugleda kluba.
    Što se tiče Domingueza, ne znam dal' se pisalo, ali 30 posto zarade od transfera ide Barci, djeluje puno, ali ta praksa gdje dobijemo top mladog igrača za malu lovu i veći postotak je meni ok. Osim ako nije pokidao ligamente, na isti način bi doveo i Danija.
    Za kraj, ajmo malo više pozitive i optimizma, jer mi uopće ne izgledamo loše. Sve više izgledamo kao ekipa.
    P.s. Matkovića sam gledao zadnje tri tekme, izgleda jako loše, nadam se da je to dio plana kako bi Osijek natjerao da ga pusti kod nas;)
  • Laki424
    38
    kad imaš iza sebe nekog tko će uvijek bit u pravo vrijeme na pravom mjestu,onda i obrana funkcionira.
    Očito Livi komunikacijom zatvara rupe bolje nego ovi svi zajedno.
    Svaka čast Livi,ostaje samo na ljeto dogovorit sve jer pravi golman je pola ekipe.
  • IceMan
    3.9k
    Pisao sam već, mi do derbija imamo Istru i Goricu doma i VŽ vani, Hajduk ima Osijek i Vž vani i doma Rijeku.

U principu nije nerealno da se fakat odvojimo dosta do onda, samo treba korak po korak pobjeđivat ove “manje tekme”.

Tim više nemam opće problem s bodom jučer i nešto opreznijom predstavom.
  • Davieboy86
    1.3k
    Sve je ovo dobro i ide kako treba da ide. Jbga znamo svi da Dinamo uvijek treba ici na pobjedu al ajmo biti realni, Rijeka da je pokusala 10% vise napadati i riskirati mi bi im uvalili gajbu. Frende dodju ti najveci Europski skauti gledati tekmu i sta vide? Golmana kako drzi loptu ono 30 min :rofl: O cemu mi pricamo :sweat:
    Nista , mi idemo do iduce tekme optimisticno dalje.Samo rad gospodo!

p.s Kako je ugodan osjecaj kada imas Livia na golu i ne treses pri svakom vracanju lopte golmanu ko prut. A o profesionalnosti McCenne u obrani necu ni da pricam. Zelim igrace kao on koji ce glavom zakucat loptu koja leti 1000km/h prema golu i malo otrest glavom i idemo dalje. Ako treba i zateturat malo :lol:
    Takav Dinamo zelimo. Prvo sam mudima , a ostale tehnicke genitalije ce se posloziti s vremenom!Zivjeli
  • keppi
    532
    Gledam jučer Fruka i mislim se bili ipak mogli do njega.
    Mišković za njega želi 8-10 milijuna. Kada je igrao najbolje i stvarno rasturao, te igrao u repki nije dobio taj novac za njega.
    U ovakvoj Rijeci mislim da nema šanse da se ponovno podigne na onu razinu, osobito što se sada ne bore za 1. mjesto pa se sve to ipak drugačije gleda.
    Cijenu od 10 milijuna može ostvariti jedino kod nas.
    Zašto Mišković recimo meni uzeo 3 milje od nas i dobar postotak (sigurno bi to moralo biti 30-40%) i na taj način da svi profitiraju.....nama neupitna kvaliteta, a Mišketu njegova planirana lova.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Toni Fruk ima 24 godine, tesko ce i kod nas doci do 10
  • Ludovic IX
    10.5k
    gledam tekmu i slušam ljubui kako priča da se rijeka nametnula zbog posjeda. A ne da se nije nametnula nego su upravo igrali kako je dinamo htio da igraju. Rijeka nije kurca napravila cijelu tekmu. najopasnija prigoda je bila kad je onaj Devetak, govno kojie je moglo i crveni dobit zbog onog UFC poteza na Stojketu, prošlo po boku i ubacila u ništa ali je lopta prošla sve i da je bio netko, gubili bi. I to je sve od Rijeke u čitavoj utakmici.

Mi smo imali takvih situacija 5-6. situacija di bi jedan potez drugačiji, bolji značio skoro siguran gol. Tko god misli da je jučer dinamo igrao kukavički, taj pojma nema o nogometu. Dinamo timski je jučer igrao jako dobro. Greške pojedinaca su nas koštale dva boda a ne loša igra tima. imali smo previše indisponiranih igrača u napadu. Ja se ne sjećam utakmice di hoxha nije imao jedan svoj karakterističan prodor i udarac kakav god bio.
  • Orc123
    15k
    Stjepan Radeljec "caplja" izjavio da je Rijeka bila u prvom pol. Bolja, dominantnija i kontrolirala je utakmicu, samo bez pravih prilika. Eto, ocito covjek oslobođen od inteligencije. Bolji su bili ali na cijeloj utakmici su imali 1/4 prilike, a Dinamo koji je imao 4-5 izrazenih prilika je bio u podređenom polozaju.
  • keppi
    532
    Nama će za kvalifikacije za ligu prvaka trebati još dodatne kvalitete.
    Fruk neupitno spada u tu kategoriju.
    Mogao bi nam sigurno pomoći.... još kada bi se uigrao do ljeta.
    Doći do 10 milja (ili bar približno) sigurno nije lako, ali dobro odrađene kvalifikacije za ligu prvaka ili dobri nastupi u LP plus koji nastup u repki mogući za put za to.
    Na ovakav način u Rijeci mislim da će i 5 milijuna za njega biti sve teže ostvario.
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    Ma fruk tesko da xe otic u europu za 8-10 mil. Al stalno se spominje amerika i MLS mislim da bi oni platili to
  • Omake
    15.7k
    Fruku ugovor istječe u ljeto 2027. Protiv nas u 18 utakmica 1 gol i jedna asistencija. Ukupno u Europi 21 utakmica, 3 gol i jedna asistencija. Za mjesec dana puni 25. Teško mi se oteti dojmu da mu je dominacija u HNLu vrhunac. Grubo bi bilo reći da je Mudražija na steroidima, ali naginje mi prema tomu kako vrijeme prolazi. Kada bih morao poslati ponudu za njega ovo ljeto, ne bih išao preko 2,5. Strah me da mu je razina iznad HNLa neuhvatljiva.
  • bongo
    1.3k
    Strah me da mu je razina iznad HNLa neuhvatljiva.Omake

Mislim da je idealan za uzeti ga od Rijeke u zimskom roku 26/27 prije isteka ugovora kada će biti daj što daš. Naravno, pitanje je kako će Mišković razmišljati ovo ljeto i vjerojatno će ga pokušati prodati svim silama, ali vidjeli smo na primjeru Jankovića kako mu ne ide nabijanje cijene baš uvijek uspješno.

Vjerujem da bi kod nas u boljoj momčadi ipak imao i zapaženiji učinak u europskim tekmama
  • keppi
    532
    Pitanje je i naravno želi li uopće ići u MLS.
    Htio sam reći da sada kada je u očitom padu možda bar mala prilika da ga se dovede za nas prihvatljiv iznos, a da i Rijeka opet da se dobije svoje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet