• Davieboy86
    1.3k
    Tko god nakon ovakvog izlaganja misli nakon vidjenog drugacije treba instant prestati pratiti nogomet. Ali ono odmah! Kao i Dinamo! Jazavci smrdljivi, neotesani! Jbo vas led blesavi!
    Hvala Mister Klenx, maestralno poentirano!
  • Kumerle
    2.4k
    Ne sjećam se kad zadnja dva gostovanja u sažecima naši suparnici nisu imali niti jedan jedini isječak. S te strane pohvala ekipi, a naprijed samo malo hrabrije i brže pa ćemo zgazit sve kako je Valinčić rekao.
  • IvanS
    501
    Stojkeovo loše primanje, odn. pas prema Belji mi je neshvatljiv. Tu je trebalo bolje reagirati.
    I da, nadoknada od 3 min a bila je bakljada, plus nekoliko izmjena... Trebalo je biti više.
    Rijeka ne bi zabila valjda da se igralo još tri dana.

Uglavnom, već rečeno, bod bliže naslovu.
  • Fabercaster
    804
    Podijeljenog sam mišljenja.
    S jedne strane mi je nevjerojatno da smo u svakoj situaciji donijeli najgluplju moguću odluku, otimali lopte, nepotrebno oklijevali, krivo dodavali i da nismo dvaput uspjeli prebaciti protivničkog čovjeka na prvoj stativi itd.

S druge strane Rijeka nije napravila doslovce ništa, krenuli su prvih 10 minuta jako i to je to. S obzirom da mislim da su u prve dvije utakmice po poluvrijeme realno bili bolji i nisu zaslužili izgubiti te utakmice, ovo danas smatram kozmičkim ispravkom. Ne treba ni zanemariti 8 "velikih" utakmica bez poraza.

+5 u situaciji gdje Hajduku slijede Osijek, Rijeka, Varaždin i mi je solidna prednost. Nema opuštanja ali od Istre do Istre je ovo jako dobro i samo naprijed!
  • E46
    2k
    ne pitaj frende kako, ali ajde.. Kad se pomiris na polusezoni da je gotovo onda te i ne sekiraju neke stvari toliko, nije da se nisam zivcirao i nervirao ali sam znao da smo ispusili prvenstvo na polusezoni. A sto se tice recimo danasnje utakmice, znam da je rezultat okej i da je tesko gostovanje al mene ubija u pojam i remeti mi zdravlje ta spoznaja da imamo takvu kukavicu na klupi i da nije dorastao ekipi koju ima i klubu koji trenira, sama pomisao na to mi narusava zdravlje
  • veselko tenžera
    7k
    Nije sve tako crno, ovim remijem smo potvrdili bolji međusobni omjer :smile:
  • BBBaranja
    4.6k
    Bod bliže tituli..
  • njurci10
    475
    ako budemo imali isto bodova i to nam bude važno, možemo reći da je sezona neuspješna...
  • Jay
    3k
    Ne razumijem silne kritike, najbolje izbjegavati internet do vikenda.
    Nismo bili odlicni, ali ni blizu toliko losi kao sto se pise. Da se Rijeka malo otvorila bila bi drugacija prica. Pa Vukovar je na Maksimiru vise prijetio od njih sinoc. Imamo bodovnu zalihu i bilo je nepotrebno srljati i riskirati, sve posteno odradeno s nase strane i idemo dalje, za vikend smo na +8
  • Mr Anderson
    17.7k
    Kad odigramo dobro i limititramo ekipu kao Rijeka na 0 šansi i 0 udaraca u okvir gola, onda forum struka krene s pričom kako je tako lošoj Rijeci trebalo dati 5 komada, a ne razmišlja se da Rijeka nije bila takva sama od sebe nego radi nas. Plan igre je bio dobar, odrađeno je sve prema planu, dogodio se loš dan ofanzivne trojke i falio je samo njihov doprinos da se to riješi pobjedom. Puno bolje smo izgledali nego u prve dvije utakmice s Rijekom koje smo dobili.
  • deda
    43.7k
    Puno bolje smo izgledali nego u prve dvije utakmice s Rijekom koje smo dobili.Mr Anderson

Bingo, ali kako to ljudima objasnit. Nikako.
  • NerminB
    892
    Kad odigramo dobro i limititramo ekipu kao Rijeka na 0 šansi i 0 udaraca u okvir gola, onda forum struka krene s pričom kako je tako lošoj Rijeci trebalo dati 5 komada, a ne razmišlja se da Rijeka nije bila takva sama od sebe nego radi nas. Plan igre je bio dobar, odrađeno je sve prema planu, dogodio se loš dan ofanzivne trojke i falio je samo njihov doprinos da se to riješi pobjedom. Puno bolje smo izgledali nego u prve dvije utakmice s Rijekom koje smo dobili.Mr Anderson

To je to.
  • Paggini
    75.9k
    Puno bolje smo izgledali nego u prve dvije utakmice s Rijekom koje smo dobili.Mr Anderson

Slažem se s ostatkom posta, ali ovo mi je upitno jer izgledali smo dosta lošije u odnosu na prva poluvremena na Ruji i Maksimiru gdje smo bili konstantno pred golom, zabijali, gurali se, ulazili svakih 5 minuta u prilike i situacija, ali s druge strane, puno je bolje u odnosu na druga poluvremena istih utakmica gdje smo se tresli kao prut 45 minuta, gdje je Fruk ordinirao kako je htio, gdje smo potpuno gubili linije i kompaktnost.

Da je procurilo nešto u napadu jučer, bila bi to poezija al jbg, nije.
  • Crusades
    22k
    upravo to, jučer je bila puno uravnoteženija utakmica nego te dvije. Bili smo manje opasni prema naprijed nego u prvoj na Rujevici i (donekle) na Maksu, a puno stabilniji prema iza nego u obje te (u drugom poluvremenu).
  • SAS1987
    19.5k
    Ne znate što je loša tekma vi koji niste gledali finale lige prvaka Juventus - Milan 2003 :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.