• Doktor Kunić
    6.2k
    Oh ne, velika greška.Noel

Šteta za pad, frajer je ubio..koji ludi salto..
  • mlinchica
    4.9k
    @Noel@Doktor Kunić

Fantastični uživo komentari.
    Čini se uzbudljivije od tekme na Rujevici.
    :joke:
  • Doktor Kunić
    6.2k
    ljudi misle da se sprdamo. Rokni dve pive i ovo je skroz zanimljiv sport. Čak i đoković navija. Ovaj japanac je opasan
  • Noel
    19.2k
    Fantastični uživo komentari.mlinchica

Kad nema Milke Babović moramo mi :smile:
  • Doktor Kunić
    6.2k
    Ilija je sa obe ruke dirao led pri padu ali ga nisu diskvalificirali ne kužim
  • Noel
    19.2k
    Amerikanci i Ilija ipak zlato.
  • M94
    2.4k
    Jel moze Belichick nekako na video poziv uletit sa par callova?

Ocajni Patsi.

Edit: i ovaj Maye chokea na najjace... nez kad sam gledao losiji performans nekog QB.
    Je da ovi igraju jbacku obranu al opet...
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    E moj mali usro se danas kad se najviše očekuje od njega . Katastrofa napadačka ,obrana nam je ok ali napad bukvalno bila bodova . Seahawkse za očekivati ,jedino čudo nas može spasiti
  • M94
    2.4k
    Sad si se sjetio...
    Kako je laksa ruka sad kad je prakticki gotovo bilo.

E: pa na 2 idi jbt... sta ce ti 1 pobogu?
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Ma ovo je na Danielsa, što je stariji sve je manje muda kod lika. Ne samo za dva , nego nekoliko puta ti fali 1 yard na četvrtom i ti ne ideš na njega ,puntaš a super bowl je Jbt. I tako cijeli play off donosi jako konservativne odluke da to nije normalno
  • Pacho
    14.1k
    Kakav throw :grin:
  • Navijač Dinama
    11.5k
    Drago mi je najviše radi Darnolda. Popišao se po klaunima i "Sam gonna see ghost again" ekipi.

Patsi:
    -Drugi najlakši raspored u ligi

- Protiv Texansa koji su bili bez prva dva WR, u 1/4 se TE ozljedio, RB se ozljedio i QB bacio 4 INT.

-protiv Denvera bez prvog QB i na rubnim uvjetima za igru.

I onda ti dođe ovakva ekipa i pokaže realno stanje ovih novih Patriotsa

A za dobit Seahawkse uz solidnu-odlicnu odbranu, trebaš imat makar top 5-10 OL, jednog elitnog hvatača, solidan RB tandem ili jednog elite RB i odličnog passera.

Nažalost Maye koliko god je odličan scrambler, toliko je i prosjek-malo iznad prosjeka sto se dodavanja tiče plus odluke su mu lošije nego moje novogodišnje.

OL kriminal(nije rang Chargersra, ali ni toliko daleko)
    WR( Hollins, Boutte i polomljeni Diggs koji da je vrijedio i dalje neki kurac, ostavili bi ga u Billsima). RB tandem čisto ok, odbrana generalno dobra-odlična.

Sve u svemu, Seahawksi i više nego zasluženo i pokazalo se da je Seahawks-Rams SB prije SB.

Ako ništa, Idući SB će Seahawksi opet uzet kad papa umre
  • Xpert1992
    402
    Ocekivano Seahawksi uzeli. :grin:

Cestitke Seattle-u, apsolutno zasluzeno. Drago mi je zbog njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.