• Hebimir Strašni
    188
    Tako je padaju oni već neko vrijeme.
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Meni ovo čak i nije bilo toliko loše jer nešto se pita i protivnika. Rijeka defanzivno bilo na visokom nivou i jako disciplinirani. Dovoljna je bila jedna kriva odluka Barisica ili nekog iz Rijeke i mi bi iskoristili šansu.Radeljic i Barisic su realno avioni za sve ostale stoperske parove u ligi izuzev Dinama.
  • Crusades
    21.9k
    Generalno uspavanka, prema iza beton, nisu pošteno puknuli po golu, prema naprijed je falilo rizika, ideje, koncentracije i energije... Bio bi problem da ovako izgledamo na Maksimiru, na trening kampu to mogu preživjet. Ima puno utakmica gdje moramo puno bolje izgledat prema naprijed nego kaj je to Rujevica. Ako to nećemo bit onda je problem, ovako OK.
  • Klenx
    10.2k
    Današnjim remijem na Rujevici razočarani mogu biti samo namjerni trovači i oni koji misle da je nogomet FIFA igrica koju upališ na beginner modu pa šamaraš sve po redu.

Da, možemo biti nezadovoljni što nismo dobili utakmicu, ali osobno potpisujem da svako gostovanje kod Rijeke do kraja mog života izgleda kao današnja utakmica. Gdje Livi na golu zijeva od dosade koliko smo ih ugasili prema naprijed. Tri od pet puta jedna od naših šansi, a bilo je bar 5-6 dobrih situacija, bi završila u golu i tri boda bi bila u džepu.
    Naravno, fali tu možda bržeg protoka lopte i većeg doprinosa s krila, ali ja sam potpuno zadovoljan današnjom predstavom na Rujevici.

Na kraju krajeva, uz raspored Osijek (A), Vukovar (H), Rijeka (A), naspram tovarskog: Istra (H), Gorica (A), Slaven (H) da mi je netko rekao da ćemo u tom periodu otići s +1 na +3, odmah bih potpisao.
    A kamoli ne na ovih +5.
  • IceMan
    3.9k

S time da je nama sad dobar raspored, i ak u ova tri kola (Istra doma, Vz vani i Gorica doma) upišemo svih 9 bodova što nije nerealno, tad je ovaj bod fakat kao pobjeda.
  • sport
    5.6k
    " padaju oni",znaći nisu naši,sve jasno.
  • Crusades
    21.9k
    Evo baš pogledao sažetak... doslovno nema ni jedne Rijekine situacije :rofl: niski su kriteriji kad nam na jednom od dva najteža gostovanja u ligi to ne valja. I to kod Rijeke koja je izborila euro proljeće.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Ne vrijedi ti ovo objašnjavati. Vjerojatno bi bilo nezadovoljnih i da je rezultat završio s 0:1.
  • E46
    2k
    naravno da mi nije drago, jos uvihek me boli zeludac i imam 110 otkucaja i vrlo moguce da necu spavat pola noći večeras
  • hb1
    388
    Kakvo dramatiziranje općenito javnosti, ne mislim samo na forum, pa pogledao sam u zivotu dosta utakmica liga 5 gdje bude jednako ovoliko prilika, monotonije uglavnom nesadrzajno pa nitko ne pravi od toga vijest kud ova liga ide i slično, malo previše
  • miro
    8.4k
    mi od tezih gostovanja do kraja sezone imamo jos samo varazdin, hajduk i istru

bili smo bolji i uzeli taj bod na kraju, ne kuzim cemu nezadovoljstvo
  • veselko tenžera
    7k
    jos uvihek me boli zeludac i imam 110 otkucaja i vrlo moguce da necu spavat pola noći večerasE46

Jebote, kako si ti preživio prošlu sezonu, pogotovo proljetnu Rujevicu? :smile:

P. S. Lijepa profila slika :up:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Zanimljivo je i to da Rijeka nije imala apsolutno ikakvu primisao da proba nešto naprijed a objektivno su više njima trebala 3 boda nego nama. Što oni imaju od čuvanja ovog boda danas kad im je konkurent za poziciju Varaždin uzeo 3 prije utakmice. Njihovu su to brige, nego možda smo računali da će se bar malo više otvorit u drugom poluvremenu
  • cibona
    7.8k
    Mi smo pokazali ništa, a rijeka još manje od toga. Predstava idealna za nedjeljnu popodnevnu drijemku. Bogu hvala, konkurencija u HNLu je očajna.
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Sirotinjska tekma

Rijeka nije mogla i bila je ultra oprezna, mi smo u startu tražili bod, zabetonirali prilaze i limitirali protivnika do neprepoznatljivosti, na momente smo pokušavali uzeti sve i moglo je do toga doći, ali nismo inzistirali na pobjedi u mjeri da bi ušli u neki veći rizik.

I prije tekme i nakon tekme oba kluba zadovoljni bodom...sumnjam da su bilo čiji navijači oduševljeni time, posebice nakon takve predstave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.