• rakurs
    2.6k
    Kao prvo, ponuda Dinama nije bila 1,7 milijuna nego 1,7 + 750 tisuća eura bonusa + postotak od buduće prodaje. Kao drugo, koliko je Dinamo po tebi trebao ponuditi? Započeti pregovore s ponudom od 3 milijuna, jel se tako radi posao? Nitko očito nije računao da će uletjeti Panathinaikos, Dinamo je mislio da je u dobroj poziciji, Jagušić je htio kod nas i na kraju bi sigurno pao dogovor.

Zašto netko mora biti kriv što na kraju nije stigao? Pa da je Dinamo ponudio 3 milijuna + 30% od sljedeće prodaje, jesi svjestan koji su to novci? Jebo vas gledanje crno bijelo na apsolutno svaku situaciju, nije došao i gotovo.
  • mali M
    9.5k
    Znaš kak je meni najbolje i tu završavam pisanje o Jagi, kaj je mali do 11.mj . vredil manje od dve milje, onda mu u 12 čudesno vrijednost skače na 4mil i na kraju se pojavi Pana i ponudi 5,2mil. Drugim riječima Panathinaikos su neznalice i dibidusi za transfere pa su za nekog ponudili milju i pol iznad vrijednosti odma u prvoj ponudi bez pregovaranja... I dalje tvrdim da se laže za cifru kako ekipa nebi šiznula i kako bi štaksiji mogli kenjat po Bobanu... Mali nije htio Dinamo o doviđenja... Klasa Brekalo, kao Dinamo u srcu, a figa u džepu
  • Jurki
    22.9k
    Jagusic je "case closed".
    Nismo mogli, nismo trebali ni smjeli platiti isto ko Panathinaikos.
    Isto tak, ako pljunes 6 milja eura za igraca.. on mora, ali jebeno mora igrati.
    Tko bi trebal ispasti iz udarnih 11?
    Misic, Zajc, Bennacer ili Stojkovic koji je pocel donekle igrati nogomet kakav se od njega ocekuje.
    Benchirati Bakrara koji trpa ko lud? Topic koji jako dobro koristi svoju minutazu?
    Hoxha koji igra nogomet zivota?

Za kaj? Da bu fejs bojna sretna do prve njegove utakmice i kad bi bil losiji.. kaj bi bilo? Bobane prevaro, peres Dinamove pare sa Markulinom, treba te otjerati jucer.

Jagusic je talent, ali ne za 6 milja eura.
  • rakurs
    2.6k
    Po slikama koje je klub objavio, u Rijeci su Zagorac i Filipović. Dakle, Neve nema. Čini mi se da je to to. Jedino ako ono na slici nije Filipović, ali prilično sam siguran da je.
  • Kruno
    1.3k
    Ne znam cemu plakanje za Jagusicem.Tko kaže da će uspijeti uopće. Ja sam sam zadovoljan s transferima bitno da je Livi došao.
  • Makedonion
    151
    slazem se, tako nesto sam i ja napisao u prijasnjem komentaru. Mislim da je Dinamova ekipa bomba. Boban je stvarno sve to poslozio, i drago mi je da se odma rijesio igraca koji tu ne pripadaju (Villar, Ljubicic). Bolje nego da ih je drzao u momcadi jer se mora isplatiti transfer. Obrana je top, veza je top, napad je top. Ne trebaju nam pojacanja ni na ljeto ako ekipa ostane na okupu. Samo nam treba vremena, da ekipa prezivi jos neke emocije skupa. Nakon toga gazimo iducih par godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.