• Laki424
    38
    Šteta ovaj Barišić bi mogao bit los potez za nas jer ga nismo doveli i još za takvu cifru.
    Decko me oduševio na stoperu,nije on bek.
  • Jurki
    23k
    kaj se Cordobe tice, to ce pokazati iduce utakmice.. uvoditi rekovalescenta u ovakvoj utakmici ne znam kolko je pametno.
    I ne vjerujem da bi bio bolji od Vidovica.

pored Valincica i Mikica ne vjerujem da bi se naigral.
    Zadnji red nama uopce nije problem.
  • veselko tenžera
    7k
    Netko spomenu Ivanušeca, pješke bih išao po njega. Rijetko podcijenjen igrač, dok smo imali njega i Šutala ni vrhunske ekipe nam nisu bile u stanju složiti presing. U zadnjoj polusezoni strašno efikasan na lijevom krilu. Lani nije došao pukom nesrećom zbog 2 ozljede isti vikend u Feyenoordu.
    Mislim da je ugasio snove o velikoj karijeri vani, mogao bi biti jedan od zamašnjaka nove jake ekipe u godinama koje dolaze.
  • badjibadara
    8.8k
    pored Valincica i Mikica ne vjerujem da bi se naigral.Jurki

A gdje je još Slovenac za 2,5mil, + Filipinac za nešto manje...
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Ovoj ekipi baš nedostaju dva klasna krila (ono najvažnije) da bi ostvarila svoj potencijal. Puno puta danas smo dobrom igrom stvorili te izolacije na stranama i kaj to vrijedi ako nemaš krilo koje može posteni dribling ili sut s distance napravit.
  • Goncalo Santos
    3.3k
    Ivanusec da dode u zagreb, donese milijun eura i kaze evo ja bih igrao opet u Dinamu, zahvalio bi mu se.

Nek mu nade gospodja novu egzoticnu destinaciju da se moze naslikavati, ona je Zagreb davno prerasla.
  • vlatkomarkovic
    3.1k
    Toliko o Daniju, vjv smo izbjegli metak, na žalost ovakve ozlijede su samo pitanje vremena, bolje da se dogodilo kod njih nego kod nas….
  • Jurki
    23k
    Ivanusec bi trazio milju eura place i zagarantirano mjesto u prvih 11.

Kak si je slozio, tak mu i je.
  • Mr Anderson
    17.6k
    Ako Ivanušec već u drugom klubu za redom više sjedi na klupi nego što igra, ne znam zašto netko misli da bi nama bio instant pojačanje.
  • miro
    8.4k
    mislim da je i Ivanusecu jasno da to vise ne moze trazit, ali ionako su gotove prijave za europu, tako da nam sad vise i ne treba

na ljeto, ako prodamo hoxhu, zasto ne
  • Paggini
    75.7k
    Dečki dragi, Ivanušec dvije sezone ne igra nogomet, uopće ga razmatrati kao opciju je ekstremno neozbiljno.
  • Noel
    19.2k
    Daj Bobane 5,2 milje i 800k eura bonusa za onog Šimšira iz Mityalanda.
  • Jurki
    23k
    upravo to. Ima u cijeloj karijeri jednu polusezonu odigranu kak spada.
    Hoxha koji bi kakti bio zamjena Ivanuscu, je odigral vise i konkretnije za Dinamo nego Ivanusec za vrijeme cijelog staza u Dinamu i to samo ove sezone.
    A do kraja je jos jako daleko.
  • Mr Anderson
    17.6k
    Pošto nismo doveli nikog do roka za prijavu u Europi, mislim da nema ni smisla forsirati sada. Očito samo bili zapikirali Jagušića i tog Danija, na kraju je prvi otišao za jačom ponudom, drugi se ozlijedio i to je to. Možda da nađemo neku super priliku za lijevo krilo, drugo ne treba. Vratiti će se još Lisica, Bennacer i Torrente u konkurenciju, veznih imamo dobrih u juniorima za rotaciju.
  • Orc123
    15k
    I tako ozbiljno ne gledamo na EL tak da svejedno kaj je prosao rok za prijavu igraca....imamo jos tjedan dana za ojacati konkurenciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.