• Zagi
    15.2k
    Konceptualno, zestoko sam protiv trazenja igrača koji će tu ostati 7-8 godina.
    Umore se od pobjeđivanja, HNL tretiraju kao obvezu, ne kao priliku za dokazivanje.

3-4 godine max i svako na svoju stranu.
  • Ivdzo11
    9.1k
    Neki ukrajinski portal pise da smo ponudiili za Zana Trontelja 2.5mil e hahah netko dobro mašta u Ukrajini
  • Omake
    15.6k
    vic godine
  • Jurki
    22.9k
    Jagusic je dobar nogometas, ali meni ovo zgleda kao da tinejdzer od 3 top ribe u razredu, roka 2 i misli da treba sve snage upregniti i da rokne trecu.
  • Orc123
    15k
    je kako da ne i jos k tome smo im poslali 3 igraca besplatno a jedan od njih je Misic.....kakav Trontelj, kaj je Slovenac to takvog odigrao i jos ima 26g....nista od Janeza....nacelno Gorica prihvatila ali sad jos pregovaramo jel cemo im dat jos nesto na ruke.

Edit: on igrac od Ukrajinaca....da, moj zajeb...onda im saljemo stare Strele i Igle zajedno sa Rafalima plus 2,5mil eura za Trontelja. I jos par komada mig 21 na ponovni remont pa da se voze tamo.
  • Praskaton
    5.5k
    Pravda za Trontelja.Ako je mogao Tabinas može i on
  • Crni86
    19.8k
    Tabinas je mogo za 50k, ne za 2,5 milijuna eura…

Taj clanak moze komotno u shit of the day.
  • rokikaciga
    10.9k
    Znaci nismo htjeli dat 3m za rubnog reprezentativca, najveceg talenta u HNL trenutno a dat cemo 2.5m za bocnog igraca koji bi bio jedan od cetvorice na desnom beku ili jedan od trojice na ljevom?

Da, ima smisla.
  • Nolifer
    13.9k
    Kakav sad slovenac iz gorice, pa kaj nije bilo rečeno španjolac? Ili pak budu jedan i drugi? :chin:
  • NVKOD
    9.9k

Je li naši znaju da smo poslali ponudu?
  • Dzoni
    3.8k
    Šansa da smo mi dali 2.5mil ponudu za Trontelja kraj Valinčića je otprilike jednaka kao da se sutra Štef Lamza digne iz groba i zabi slobodni udarac s 30m protiv Rijeke
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Ma opušteno ljudi ,.nemojte se trzati na svaki pokušaj šprdanja sa Dinamom. Krivo im što nemaju o čemu pisati . Dov li smo na jedinu poziciju koja nam je falila jednog od najboljih golmana na svijetu. Još je naš ,Dinamovac i jedan od nas. Posao završen perfektno , u našu korist. Sad je pipcima krivi jer nemaju o čemu pisati. O jagušiću samo jedan članak ispravan. Da smo krenuli u ozbiljne pregovore. Da smo dogovorili sve sa njim i da smo se približili Belupu. Jebiga ,ovi uletili u
    zadnji čas sa ludom ponudom i to je business. Pošteno sve. Nije da nam je bio prijeko potreban. Pametno se radi , mudro raspolažemo novcem . Kakav crni Trontelj i 2,5 milje :lol:
  • Jurki
    22.9k
    Trontelj? Koji kurac?

Kaj je to fora neka?
  • Nolifer
    13.9k

Da se složim s tobom, da, absolutne sem šokeran
  • Paggini
    75.5k
    Tweet rendom profila kaže da nudimo 2.5m za Trontelja, ovi šabani novinarski koji čitaju Zonu napišu članak navodeći taj idiotski tweet kao izvor i mi ovdje pričamo o tome.

Jedva jebeno čekam 18. veljače
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.