• Mali Zeus
    20.2k
    Mala zamjerka na ono povlačenje s leđa a zna da ima 3 žuta kartona pred Rujevicu.striko

Je, to je baš riskirao.
  • NKDZ86
    7.5k
    lagana trening utakmica odrađena. rutinski na terenu, dosta ljudi na tribinama, lijepa atmosfera i večer, idemo dalje
  • plavi72
    2.2k
    Puno stranica,ne znam je li bilo,ali da je Beljo dao gol kad je istrčao s pola igrališta kod 0-0 bio bi priznat jer ono nije zaleđe bilo(koliko sam vidio)!
    Belji svaka čast,ali do gola je imao tri čiste prigode(dvije glavom) i ostao je u zaleđu kod gola kapetana!
    Livi :strong:
    Pobjeda,tri boda to je to i hrabro na Rujevicu s gardom prvaka i ne bojim se za
    rezultat !
  • Mr Anderson
    17.4k
    Mala zamjerka na ono povlačenje s leđa a zna da ima 3 žuta kartona pred Rujevicu.
    — striko

Je, to je baš riskirao.
    Mali Zeus

Riješeno s Dujom, neće mu dati karton.Mr Anderson

Pa jesam napisao prije tekme, ne čita se.
  • NerminB
    865
    Kakav je igrac misic. Igracina!
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Ovo za Belju, jebiga ko da svaki naoadac zabija sve. Halland se isto napromasiva. Ne znam cemu hejt neki 2 gola je dao kasnije
  • Mali Zeus
    20.2k
    di je hate?
  • Zagi
    15.1k
    Nek netko baci snimku cijele tekme tu ili u pp plz.
    Može i Midtjyland.
  • cibona
    7.7k
    Pogledao sam snimku utakmice, jučer sam bio na dočeku koji je usput rečeno bio fenomenalan Vidim da se tu trabunjalo da onaj koji ode na doček nije pravi dinamovac, a to se govori meni kao dugogodišnjem članu i nositelju godišnje utakmice za sjever dolje. Takve floskule me podjećaju na onu "tko sluša thompsona je ustaša", što se često može čuti od lijevih opskurnih javnih ličnosti.

Da se vratim za temu, zadovoljan sam našom igrom, Beljo se opasno diže u formi, Bakrar standardno pojačava svoju respektabilnu statistiku, Livi nam je na golu... Izgleda da zaista dolaze lijepa vremena za klub, pogotovo uzevši u obzir da nam je konkurencija spala na najniže grane.
  • über alles
    2.5k
    Ne da nije pravi ,al da je manji od nas koji smo na utakmici to sigurno.
  • mosad
    2.2k
    meni je gore što si ti propustio cibonu-alkar
  • cibona
    7.7k
    Aha, a ovi koji nisu iz Zagreba su isto manji dinamovci? Ili boban ako nekada nije na stadionu. Ili ljudi koji su taj dan morali raditi. Ostavite te floskule za nekog drugog naivca.
  • cibona
    7.7k
    Na ciboni sam bio, ne brini kolega. Došao sam na drugo poluvrijeme. Spektakularna utakmica i nastavak fantastičnog niza. Ponovno smo potvrdili činjenicu da smo najjači u gradu. S nestrpljenjem očekujem naredne utakmice.
  • Sajla
    17.4k
    dečki, tu vam je sve objašnjeno. izmjerite, pa javite rezultate:

gradivo za 7. razred osnovne škole, taman razina ove rasprave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.