• hb1
    370
    Pozdrav za Split uz pjesmu, vidimo se na istoj paraleli na ljeto.
    https://youtu.be/KB2HYpXDhDQ?si=xQeZxogZ6pKpwJox
  • Paggini
    74.9k
    Urlam jebote, šta je ovaj Livaković prinosio svog sina kao krvnu žrtvu sjeveru hahahaha
  • KtcGoat
    2.8k
    Ovako dojam s tribine da je igra bila dosta dobra, puno prilika, malo poradit jos na realizaciji.
  • prefontaine
    6.5k
    Što je točno bilo, odmah nakon sunčevog zvižduka sam ugasio tv jer sam po klince morao ići
  • El Madrigal
    825

Poslije one stvari nema kajanja. Moramo pronaći rješenje.
  • Dr Hofmann
    4.7k
    Držao je Livaković sina u naručju sa zaljubljenim pogledom u tribinu. I na strani i kod kuće, Livi brani nemoguće
  • jp23
    3.7k
    Priprema dijete, da za 15-16 godina može naslijedit Livija
  • Hnlovac
    4.2k
    Danas je bilo više od 4750 ljud

Brojači kao i inače zakazali
  • Lihtmašinac
    839
    Hej, dobri ljudi! Evo me doma s posla i htio bih pogledati cijelu današnju tekmu naknadno. Ima li netko kakav link? Zna li netko pomoći? Slobodno mi dobacite poveznicu ovdje ili u inbox - fala-fala-fala unapred!
  • Mr Anderson
    17.4k
    Dobro, zadovoljan sam, sve sjeda na svoje mjesto.
    Na nekih 50% angažmana dobili smo rutinski, stvorili dosta šansi, po 2 prečke i stative. Nije bio neki tempo, ali imam dojam kao da su igrači sami sebe dozirali, igrali koliko je potrebno. Sviđa mi se stoperski par Sergi-Gale, obojica su jaki na lopti, sudjeluju u izgradnji napada. Vinlof odličan danas, Valinčić OK, ali vidi se da je bila duga pauza. Hoxha opet jako dobar, živa napast za protivnike.
    Tek kad sam danas došao na stadion i vidio Livija na zagrijavanju postao sam svjestan da je opet tu. Od prve minute ga se čulo kako galami s gola.
    Svaka čast BBB, dočekali su ga i ispratili kako zaslužuje.
  • Borovljanin
    474
    Po meni Hoxha dosta dobar danas. Opasan je bio, moglo je to i dosta bolje, ali ga je bilo posvuda. Imao je i par dobrih obrambednih reakcija.

Sve opasno je dolazilo sa suprotne strane, on je svoju dosta dobro pokrio.
  • blue heart 72
    3.1k
    I više nego zadovoljan današnjom tekmom. Vjerujem da ste svi manje više naveli sve ono najvažnije kaj se tekme tiče. Ja bi naveo samo dvije situacije. Onu obranu Livija kod 0:0, kojom se dokazalo kaj znači GOLMAN. Imali smo igru, šanse sve i onda kontra koje su obično kod Neve završavale u mreži. Mreža je sačuvana i kasnije je došlo sve na svoje.

Druga stvar, poništeni gol Mišića. Nakon koliko vremena (doduše uz sitni odbijanac) lopta završi u protivničkoj mreži i gol bude (opravdano) poništen. Pa gdje je sucima srce da to ponište? Koliko ćemo opet čekati na novu Mišketovu gajbu.
    Uglavnom polako sjeda sve na svoje (bar u prvenstvu) i bit će to sve u redu
  • IceMan
    3.9k
    Beljo je fox in the box.

Iskreno se nadam da bude najbolji strijelac u lizi.
  • Svi na Sjever
    3.4k
    Hoxha drugi dio sezone igra malo previše na silu, moj dojam, trkački je dobar , ali neke situacije mora jednostavnije rješavat.

Previše razmišlja o šutu,poteže i kad treba, i kad ne treba , odloži ,odigraj dupli pas, ispoštuj beka, podvali dubinu, pogotovo protiv ovakvih ekipa kao Vukovar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.