• Do kraja2023
    385
    Tekma bez zamjerki, rutinirano kak i treba bit!
    I danas po ko zna koji put jedini minus na tekmi je posjeta, veliki grad pun malih ljudi( dinamovaca).
    Al ok ovaj put nam je alibi docek rukometasa.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Beljo je fox in the box.

Iskreno se nadam da bude najbolji strijelac u lizi.
    IceMan

Pravi kiler, kad ne odigra nešto posebno u polju pikne dva gola. To nam je trebalo.
  • Efes Pilsen
    14.8k
    Nadam se i da ce objasnjenje zasto je u proslom kolu gol priznat, a u ovom ne.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Nadam se i da ce objasnjenje zasto je u proslom kolu gol priznat, a u ovom ne.Efes Pilsen

Urota protiv Miška.
  • Jaro
    11.7k
    pogledao sazetak, kod gola Vukovara mi se cini da Miske nije uopce kriv nego Bakrar…
  • Nemrem igra Dinamo
    5.2k
    Kralj Livi se vratio među svoje vratnice.
    Imamo prvog topnika lige, mašina Beljo d.d.
    Mišketu ukralo gol, ali i dalje može 90+ min igrati.
    Valinčić opet u pogonu.
    Bakrar majstore.
    Vida se probudil iz zimskog sna.
    Topić i Stojke rastrčani i gladni igre.
    Galešić pokazal da vrijedi para koje smo dali.
    MPV i Zajc po asist.
    Air Albania voli stative.

Na Sjeveru opet ludilo i dobra zajebancija.

Ta divna ZG noć... adio more, odošmo na +7...
  • Kepec
    8.4k
    27. minuta, Livaković brani jako nezgodan udarac, za koji se ne bi dao kladiti da bi ga Neva i Filipović obranili.
    84. minuta, Beljo prvo osvojio skok glavom, odigrao dupli s Vinlofom, prošao između dvojice i lijepo zabio. Da je Kulenović tu, Beljo bi već 24 minute bio na klupi.

Dvije "sitnice" koje jako utječu na igru i rezultat.
    Da smo u 27. minuti primili tko zna kako bi završilo, možda i s tih 0:1.
    Da Beljo nije vrhunski zabio u 84. drhtali bi do kraja možda.

Neopisivo dobar osjećaj je vidjeti Livakovića na golu, Beljo je sve razigraniji, Zajc i Mišić u kombinaciji s bilo kim trećim izgledaju dobro, obrana tu i tamo propusti no većinom čvrsta, Galešić definitivno najveće iznenađenje i pojačanje u zadnjih par utakmica. Lijepo je vidjeti trk Bakrara prema Kovi nakon gola. Sve u svemu lijep početak tjedna.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Dobra i dominantna utakmica danas. Drago mi je da smo bili jako opasni po gol Vukovara i da su nas centimetri dijelili od dosta veće pobjede s obzirom na pogođene okvire gola.

Livaković nam je odmah u povratničkom debiju donio sigurnost i onu obranu iz prvog poluvremena. Nadam se da će Galešić dobiti više minuta na stoperskoj poziciji sada kad smo opet kompletirani na desnom neku, odigrao je jako dobro, a McKenna i Dominguez su se već ustalili i oni su nam najstandardnija dva igrača uz Mišića uvjerljivo tako da stvarno ima prostora za Galešića ponekad.

Naprijed smo baš jaki, Beljo je u top formi i kako je krenulo mogli bismo napokon ponovno imati najboljeg strijelca lige. Hoxha je uz nekoliko greški po meni odigrao isto jako dobro i malo ga je dijelilo od još jedne golčine, a Bakrar mi je stvarno enigma i nevjerojatno mi je da s toliko malo očekivanja ljetos donosi toliko puno prema naprijed.
  • Crni86
    19.7k
    mozda je razlika u tome sta napokon razmislja?

Ja bi ga pohvalio u onoj situaciji kad ga je vidao gurnuo na krilu lijepom loptu htio je on isposstovat vidu i ostavit mu povratnu. Inace bi hoxha ono iso sam rjesavat - i to je ono sta nam treba, to je momcad, to su leaderi. Zbog tog poteza je kod mene dobio dodatnih kredita.
  • kajjaznam
    375
    Što bih dao za dobru zamjenu za Mišića. Očigledno je da nam to fali, čak je i Kova rekao, onak suptilno
  • grba
    476
    Danas BBB, Beljo, Bakrar, Beljo
  • Crni86
    19.7k
    3 gola, 3 pogodena okvira i 2,3 fenomenalne obrane protivnickog vratara.

Da su se milimetri drugacije poslozili danas, moglo je ovo biti rastavljanje na proste faktore Vukovara i mozda jedna od najvecih pobjeda u hnlu.

Jako dobra tekma s nase strane, a opet imam osjecaj da smo ju odigrali u nizoj brzini.
  • Thor
    1.9k
    Rutinski,dobro i energicno. Nemam kaj zameriti. Bravo decki i svi kaj smo bili na stadionu danas cca 4800 :heart: :victory:
  • Mali Zeus
    20.2k
    Izvrsna tekma jučer. Od početka do kraja, šteta za primljeni gol, ali realan rezultat trebao je biti negdje 7, 8-1 koliko smo prilika promašili. Beljo je definitivno proradio, igra kao teška zvijer što i jest, prvi strijelac lige i neka tako i ostane. Jako mi se sviđa kako Topić igra, definitivno otkriće sezone. Stojković među najboljima, on je uz Mišića ključ ove ekipe i pokretač. Mišić je naš Modrić i Xavi u jednom, sve čovjek radi, od obrane do playmakinga, zlato od igrača. Gale kao Maldini u najboljim danima, sve je lopte hvatao, pojeo, Dominguez isto dobar. Njih dvojica s loptom u nogama to je gušt za gledati. Trebao nam je Valinčić natrag, vidi se da je još malo hrđav, ali doći će to na svoje. Hoxha standardno dobar, kao i Zajc. Bakrar je bolestan lik, uđe i doslovno u 10 sekundi zabije gol, jebeno pojačanje. Vidović je isto bio dobar, samo nastavio di je Stojke stao. Perez Vinlof pravi moderni bek, pun ga je teren, prodire, zabija se, kombinira, mogao bi i više pucati jer se par puta našao u dobrim situacijama.

Igramo lijepo, učinkovito, stvaramo prilike. Dobro je sve, samo tako dalje, iz tekme u tekmu.

I na kraju, tako je dobro vidjeti Livija opet, on daje sigurnost cijeloj momčadi, posebno obrani koja je onda automatski bolja, jer zna da ako i nešto prođe iza njih da će to Livi pokupiti. Bilo je dosta tih nekih ničijih lopti koje su išle u 16-ercu ili po njemu koje je hvatao rutinski, da ne govorim o onom šutu na 0:0 koji je obranio. Kod gola nije mogao ništa.

Također, iako je moderno ovih dana tj. već neko vrijeme pljuvati po dobrom čovjeku Kovi, pohvale naravno idu i njemu, dapače. Ne igraju momci sami niti se sami postavljaju na teren. Samo tako dalje Kova!

Dobro je, dobro je, dobro je.

Volim samo dinamo, alkohol i žene
    Ništa više u životu ne zanima menee
    nannananana nananananana
    nanananananananananana
  • striko
    3k
    Mišić je naš Modrić i Xavi u jednom, sve čovjek radi, od obrane do playmakinga, zlato od igračaMali Zeus

Mala zamjerka na ono povlačenje s leđa a zna da ima 3 žuta kartona pred Rujevicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.