• Fatos Beqiraj
    1.2k
    neka krenit ce u trecoj ligi. Ima dovoljno mladih koji cekaju to. Odlicna prilika da Zebic bude na klupi pa u slucaju rjesavanja utakmice udje malo.
  • Crni86
    19.6k
    Nece nista biti gotovo, ali u glavama nas i nasih protivnika ce se prelomiti mnoge stvari. S jedne strane jednima ce to izgledati kao vec nasa daleka prednost i sigurno da nece vise toliko grist, s nase pak strane ce se konacno dignut malo pritisak s ekipe, imat ces zalihu prednosti i pravo na koji kiks. Kad uzmes u obzir da jos igramo i europu - jako dobro da imas kojeg jokera i da si omogucis da za neki kiks prodes nekaznjeno.

Nece nista biti gotovo, al sa psiholoske strane jako bitna utakmica. Pogotovo za nas.
  • NerminB
    800
    Kako bi bilo lijepo otici na +7. Pamet u glavu mario!
  • Kepec
    8.3k
    Imamo priliku odvojiti se na +7 u prvenstvu, izborili smo proljeće u Europi i vidjet ćemo opet Livakovića na Maksimiru. Ja ne znam kaj je s onim raspadom u Dinamu, ali meni se ovo čini kao jedan ponedjeljak iz snova. Nakon toliko tmurnih događanja, pisanja, mišljenja i izjava, došlo je konačno naših 5 minuta.
    Vrijeme je da krene nezaustavljiva lavina.
  • IceMan
    3.9k
    Malo se pribojavam te utakmice.

Presavršeno je sve da bi bilo istina, a mi smo nekako majstori za sjebat savršenstvo.

A istina je ta da nam ova pobjeda gotovo garantira naslov prvaka.
  • Ludovic IX
    10.4k
    48 bodova u igri. Kako nam ovo garantira naslov?

Iako, sanjam 34.kolo i 8 bodova prednosti i stiže hajduk na Maksimir. I zadnji zvižduk suca, slavlje moze početi..
  • IceMan
    3.9k
    Pa niš ne garantira, al daj mi reci kak ovaj Hajduk može ovom Dinamu u proljeće dostić 8 bodova?

Da, 8, jer sumnjam da će nas dostići i u međusobnim.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Ne garantira nam naslov nego više radi tu neku psihološku barijeru. 7 (8) bodova je već neka granica gdje i igrači i navijači polako dižu ruke. Dok god je manje od toga mašinerija je upaljena
  • ShanKu
    1.9k
    Onaj Puljić zabija sigurno... neka bude 4-1 za nas :cool:
  • blueslavonija
    37
    zadnji put su nas i nadigrali i pobijedili. dakle, sve glave skup i zabit im 5 komada. nema labavo protiv nikog a kamoli njih koji su te zakucali onako bolno.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Pišu Sportske da naši posuđeni igrači ne mogu igrat sutra. Po meni dobra odluka i vani skroz normalna praksa
  • rioda
    13.3k

Meni je to skroz normalno, ali ne iz perspektive da se mi bojimo naših igrača, nego potencijalne situacije da jedan od tih igrača promaši zicer, zabije autogol, napravi penal, dobije crveni i sl.... Danima bi mediji orgijali po tome
  • Ivdzo11
    9k
    Neće biti suspendiranog Shabanija (žuti kartoni), ozlijeđenog Biljana, bolesnog Špoljarića, kao ni trojice Dinamovih mladih nogometaša koji su u Vukovaru na posudbi. To su srednji branič Moreno Živković (21), napadač Lovre Kulušić (19) i veznjak Vito Čaić (20), ali nijedan od njih trojice ne smije igrati protiv matičnog kluba!
  • Masto
    1k
    Kad ce najava
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.