• Mr Anderson
    17.2k
    Ne znam koliko bi im ta trojica pomogli i da igraju. Čaić bi samo mogao ozlijediti kojeg našeg.
  • austrijanac
    9.6k
    To pise klosar pingvin u cilju srackanja po Dinamu da ga je strah.

Istina je puno drugacija, a to je da se omoguci fair play i izbjegnu komentari da su nam pustili.

Debili.
  • El Madrigal
    818

Nisi prodao Declana Ricea izravnom konkurentu za Europu ili Salaha Cityju pa tu klauzulu ugovaras. Je vani je praksa, ali ako se Beljo ne može nositi s jednim Živkovićem ili Dominguez i Galešić s jednim Kulušićem od 18 godina ili Mišić sa Čuićem, onda u pm. Pa nismo Stojkovića prodali Rijeci ili Mišića Hajduku pa da to uvedemo u ugovor. Meni je to za igračine kada idu izravnim konkurentima. Ako se toga bojimo i takva sra.nja pišete kao "zlu ne trebalo" ili to je nešto pozitivno, ja me želim takav Dinamo. Odmarali 6 - 7 igrača, ovima zabranili da igraju 3 naša otpada koji nikad ni neće igrati za Dinamo, došao Livi, igramo doma, e sad ako to ne dobijemo mi navijaci se na tribinama ozbiljno moramo izboriti za rušenje Kovačevića, ako već
    Boban neće.
    P.s. imam osjećaj i očekujem danas jednu utakmicu s 3-4 Dinamova zabijena gola.
  • Dzoni
    3.8k

Nadam se da je sarkazam, inače...
  • don
    18.2k
    već se hajdučija digla na noge, a da se razumiju u išta osim u picigin zna li bi da je to praksa u većini liga.
  • criticus
    5.9k
    Igrački je to loš deal za nas jer nama bi odgovaralo da naši igrači igraju jake utakmice a di ćeš bolje od ove.

Što se tiče komentara, da igraju bili bi DinamoB, sestrica 2 itd. Sad kad ne igraju onda je ovako. Od tog nemožemo pobjeć nit se time trebamo zamarat.
  • skener
    7.1k
    Kakvo je stanje s ozljedama, znamo da je u Danskoj morao iz igre Scott McKenna?

"Nema Filipovića i Bennacera zbog istegnuća, vidjet ćemo za Scotta, još imamo jedan trening. Ima još nekoliko igrača koji imaju sitne ozljede, ali ima nas dosta, igrat će samo 100 posto najspremniji.
  • El Madrigal
    818

O čemu pričamo? Inače što?
    Bojimo se da nam ne zapapri Zivković koji nikad neće ni igrati u Dinamu ili Kulušić i to iz Vukovara?

Jesi ti to mene nazvao Hajdučijom?
  • Dzoni
    3.8k

Kraj 1 cijele stranice gdje je objašnjeno zašto se napravila ova klauzula, svejedno izvališ ovu budalaštinu
  • don
    18.2k
    Jesi ti to mene nazvao Hajdučijom?El Madrigal

iskreno nisan ni pročita tvoj post, ne zbog tebe osobno već jer u zadnje vrime ne čitan duge postove. Previše ih u zadnje vrime.
  • Krizy
    67.2k
    Eto, došao je Livaković, hoćemo li ga vidjeti na vratima?

"On je u treningu, odradio je tri treninga s nama, jedva ga čekam. Znamo kakvu kvalitetu ima! Ne samo na terenu, bit će bitan i u svlačionici. Svi od njega mogu učiti, veselim se da kreće s nama u ovoj utakmici."
  • Zagreb1992
    3.2k

Ovo je vrhunski odgovo ..od jednog običnog pitanja čovjek odgovara na totalno drugo nešto hahah
  • jedan u nizu
    17.2k

veselim se da kreće s nama u ovoj utakmici."Krizy
  • Zagreb1992
    3.2k
    taj dio sam propustil haha ..al općenito takvi odgovori da ili ne samo reci i to je to :D
  • El Madrigal
    818

Ma ti si meni pametan. Nije budalaština moje, nego tvoje. Ja se ne bih bojao da igraju sva trojica, dapače, vidio bih ili jesu ili nisu. Nije problem klauzula, nego vi koji to opravdavate kao radi se svugdje.

Pa radi se, ali ja to od sramote.ne bih potpisao s Vukovarom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.