• Fatos Beqiraj
    1.2k
    neka krenit ce u trecoj ligi. Ima dovoljno mladih koji cekaju to. Odlicna prilika da Zebic bude na klupi pa u slucaju rjesavanja utakmice udje malo.
  • Crni86
    19.6k
    Nece nista biti gotovo, ali u glavama nas i nasih protivnika ce se prelomiti mnoge stvari. S jedne strane jednima ce to izgledati kao vec nasa daleka prednost i sigurno da nece vise toliko grist, s nase pak strane ce se konacno dignut malo pritisak s ekipe, imat ces zalihu prednosti i pravo na koji kiks. Kad uzmes u obzir da jos igramo i europu - jako dobro da imas kojeg jokera i da si omogucis da za neki kiks prodes nekaznjeno.

Nece nista biti gotovo, al sa psiholoske strane jako bitna utakmica. Pogotovo za nas.
  • NerminB
    800
    Kako bi bilo lijepo otici na +7. Pamet u glavu mario!
  • Kepec
    8.3k
    Imamo priliku odvojiti se na +7 u prvenstvu, izborili smo proljeće u Europi i vidjet ćemo opet Livakovića na Maksimiru. Ja ne znam kaj je s onim raspadom u Dinamu, ali meni se ovo čini kao jedan ponedjeljak iz snova. Nakon toliko tmurnih događanja, pisanja, mišljenja i izjava, došlo je konačno naših 5 minuta.
    Vrijeme je da krene nezaustavljiva lavina.
  • IceMan
    3.9k
    Malo se pribojavam te utakmice.

Presavršeno je sve da bi bilo istina, a mi smo nekako majstori za sjebat savršenstvo.

A istina je ta da nam ova pobjeda gotovo garantira naslov prvaka.
  • Ludovic IX
    10.4k
    48 bodova u igri. Kako nam ovo garantira naslov?

Iako, sanjam 34.kolo i 8 bodova prednosti i stiže hajduk na Maksimir. I zadnji zvižduk suca, slavlje moze početi..
  • IceMan
    3.9k
    Pa niš ne garantira, al daj mi reci kak ovaj Hajduk može ovom Dinamu u proljeće dostić 8 bodova?

Da, 8, jer sumnjam da će nas dostići i u međusobnim.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Ne garantira nam naslov nego više radi tu neku psihološku barijeru. 7 (8) bodova je već neka granica gdje i igrači i navijači polako dižu ruke. Dok god je manje od toga mašinerija je upaljena
  • ShanKu
    1.9k
    Onaj Puljić zabija sigurno... neka bude 4-1 za nas :cool:
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.