• Kujtim Shalla
    11.3k
    Rifat Tufekđič iz Gornjeg Vakufa, eto ko dolazi
  • NORTE
    26.7k
    Evo samo za zonu...
    do kraja prijelaznog roka dovest ćemo jedno veliko nogometno ime, mislim da ćemo svi ostati ugodno iznenđeni...
    neću otrkivati ime nikome, ni u privatnom chatu, jer ne želim neke breaking news na germanijaku i sportskim... strpite se još 10ak dana
    Josip Frank

Ako je naš bivši igrač onda znam tko je. :smile:
    Ali također neću reći nikome jer ne želim da dnovinari počnu pisati o tome.
  • Pacho
    20.1k
    Veliko ime?

James David Rodríguez Rubio
  • ElDorado
    13.5k
    Sjebani su svi insajderi uvredama i omalovazavanjem. Ko ce vise bilo sta napisati. Ali srati protiv ovih transfera je toliko toksično da se covjek zaista zapita koji vam je kurac?!
    U nogometu nema garancija, a ovi odlasci potvrdjuju da je nas omjer uspjesnosti odlican. Sad znamo kae doselekcija s kojom smo se sprdali. A sigurno je da ce toga biti jos u oba smjera. A pod cijenu da me vrijedzate mogu napisati da prema trenutnoj situaciji Dani dolazi.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    zvani Čiko još i Zagor u paketu
  • Ludovic IX
    12.5k
    Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
  • Dinaminjo
    2.4k
    10ak dana je iza roka, nista od rege za Europu onda..
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    hahaha to je taj brate ima zona da gori
  • Josip Frank
    289
    nisam insajder, ali ovo mi je potvrđeno iz prve ruke, a kad si već spomenio Valinčića, za njega su mi pričali da je naš dok se nije spominjao u kontekstu Dinama, 21.4.2025.
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Meni,a ocito po upisima na zoni i drugma, nije jasno kakvi su poslovi vezani za Villara i Mudraziju? Shvacam da se cifre i sitni detalji ne iznose,ali ne vidim sto je problem napisati kakav je tip posla barem okvirno.Posudba s opcijom otkupa ili obvezom otkupa? Postoji li naknada za posudbu i postoje li uvjeti za otkup ? Iskreno,ne kuzim tu misterioznost u objavama.

Što se tiče svih dosadasnjih odlazaka - palac gore. Nadam se jos odlasku Nevistica i RPG-a.
  • Davieboy86
    1.4k
    Da nije nije oni oni oni Dragan? Srbin. Sto mu onaj trener deda pickara!
  • Noel
    23.8k
    nisam insajder, ali ovo mi je potvrđeno iz prve ruke, a kad si već spomenio Valinčića, za njega su mi pričali da je naš dok se nije spominjao u kontekstu Dinama, 21.4.2025Josip Frank

Onda budi frajer pa reci ljudima da dolazi Luka Modrić i kraj priče. Ak već želiš ludilo..
  • ElDorado
    13.5k
    ocito je da za njih klubovi stoje u redu pa se ne mogu odluciti kuda. Stari zar ne mislis da bi ih rado utrzili da mozemo? Nema interesa pa je i posudba s otkupom odlicna. Al nema garancije da nam Kuleta ili Mudraziju nece na ljeto vratiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.