• ElDorado
    9.7k
    ja ne kuzim kak je on potpisal s turcima da pretodno nije s nama raskinuo
  • pešća
    935
    do kraja prijelaznog roka dovest ćemo jedno veliko nogometno ime, mislim da ćemo svi ostati ugodno iznenđeni...
    neću otrkivati ime nikome, ni u privatnom chatu, jer ne želim neke breaking news na germanijaku i sportskim... strpite se još 10ak dana
    Josip Frank

Kako si tako siguran ako je dolazak moguć tek do kraja prijelaznog roka? Zašto ne dođe igrač sada? Kaj se čeka da ne uleti netko drugi sa bogatijom ponudom? Onda nije sigurno da dolazi.
  • GOAT
    4.7k
    Meni je rečeno prije par mjeseci da je potpisan predugovor s nekom zvijeri u napadu i da će taj biti jedno od najvećih pojačanja ikad,Keyser Soze

A zato Vini jos nije potpisao novi ugovor u Realu.. zona im je na tragu
  • VE86
    77
    Almeni istječe posudba na ljeto. Potencijal je velik. Zasto ne
  • Denle
    32
    Cisto da spomenem da Andrej Kramaric jos nije potpisao produljenje ugovora s Hoffenheimom i da se njihovi 'navijaci' na internetu pitaju zasto jos nije...
  • Dinaminjo
    1.9k

Sve ok al ne vjerujem da bi on dosao u pol sezone
  • Zg123
    3.4k
    Cisto da spomenem da Andrej Kramaric jos nije potpisao produljenje ugovora s Hoffenheimom i da se navijaci na internetu pitaju zasto jos nije...Denle

Neki stvarno ne odustaju. Covjek je vise puta izjavio da se ne vidi u ulozi igraca u Dinamu i da ce se vratiti kao trener.
  • Gringo
    674
    Igrač LoLa i bipolarni zakopali ratnu sjekiruhardek

I meni je on prvi pao na pamet..
  • Orc123
    14.8k
    Krama se nece vracat, to je sigurno.
  • Dinamovapriča
    670
    Lista igrača za Europsku Ligu se mora predat do 5. veljače 2026. tako da mislim da neće doći nikakvo veliko ime kako je napisao.

Ne vidim kako ima to smisla, ako dolazi veliko ime tek za 10 dana (kad istekne rok za prijavu za EL).
  • Josip Frank
    151
    Kako si tako siguran ako je dolazak moguć tek do kraja prijelaznog roka? Zašto ne dođe igrač sada? Kaj se čeka da ne uleti netko drugi sa bogatijom ponudom? Onda nije sigurno da dolazi.pešća

Ajde ajde do kraja večeri buš i ime napisal, ZONA ko OZNA. Čak i kad odigraš premetaljku slova na isto dođeNoel

Do kraja roka će doći sigurno, izvor mi nije precizirao vremenski okvir, možda je to već sutra, ali doslovno
  • Denle
    32
    Smiri strasti, samo sam se zezao
  • Dinaminjo
    1.9k

Nije to rekao..
    ..rekao je da se ne vidi da uzima mjesto mladima
  • ElDorado
    9.7k
    Danija ti ne priznajemo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.