• NKDZ86
    7.4k
    Postali smo nažalost vrlo toksična sredina kada igrači tako odlaze...
  • Crni86
    19.6k
    di je objavljeno?
  • veselko tenžera
    6.8k
    Postali smo nažalost vrlo toksična sredina kada igrači tako odlaze...NKDZ86

Odličan sarkazam :smile:. Jedva da mogu pročitati što piše od silnih suza koje ronim za ovima koji odlaze.
  • Crni86
    19.6k
    Malo me zivcira kod ovoh objava kaj ne znas je li transfer ili posudba. Po ovome ispada da smo villara prodali?

Makar nisam siguran jer i iz mudrazijine objave sam mislio da smo ga prodali, a ipak je posudba.
  • rakurs
    2.5k
    Baš smo toksična sredina, odlaze igrači iz drugoga plana, nečuveno!

Po meni bi toksičnost bila situacija u kojoj bi neki prvotimac tražio transfer, a ne igrači za koje se već mjesecima sere da nisu za Dinamo (Ljubičić, Mudražija) i igrača koji si je sudbinu odredio izjavom nakon Betisa (ili Celte, ne sjećam se više).

Jedino što je toksično oko Dinama su navijači, tu smo nemjerljivo prvaci, ovi dolje nam do koljena nisu.
  • Dinaminjo
    1.9k
    Sto se tice Villara nije nitko mogao predvidjeti da ce se ukazat prilika uzet Bennacera, a mislim da je i Zajc bio u nekom skrivenom grmu..

..pun intended

Inace na TM u jednoj kategoriji se jucer pojavio zanimljivo ime koje bi vrlo lako postalo ljubimac barem malo zescih navijaca ako ne i svih, a ni veza nije za bacit
  • Crni86
    19.6k
    Inace na TM u jednoj kategoriji se jucer pojavio zanimljivo ime koje bi vrlo lako postalo ljubimac barem malo zescih navijaca ako ne i svih, a ni veza nije za bacitDinaminjo

O kome se radi?
  • emilperska
    14.5k
    Ove objave na društvenim mrežama kao da su kriptirane. Po ovom što su objavili, Villar je prodan.
  • Noel
    18.9k
    Postali smo nažalost vrlo toksična sredina kada igrači tako odlaze...NKDZ86

A da možda ne odlaze toksični igrači iz zdrave sredine? Zanimljivo kako nisu otišli Hoxha,Bakrar,Dominguez za koje postoje ponude nego baš nezadovoljni igrači:
    Mudražija,Villar,Ljubičić,Kulenović,Jakirović..
  • Josip Frank
    151
    Evo samo za zonu...
    do kraja prijelaznog roka dovest ćemo jedno veliko nogometno ime, mislim da ćemo svi ostati ugodno iznenđeni...
    neću otrkivati ime nikome, ni u privatnom chatu, jer ne želim neke breaking news na germanijaku i sportskim... strpite se još 10ak dana
  • mosad
    2.2k
    Jesse Lingard
  • Denle
    32
    "Otkrit cu vam nesto al zapravo necu, samo cu vam reci nesto al necu reci sto, morate se malo strpit"
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Ne bi on bio losa opcija, nisam znao da je kod Bare. Sumnjam da dolazi ali dobar igrac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.