• Zagreb1992
    3.5k

Naporan si više sa pljuvanjem po ligi dok na drugim temama govoriš da je nama ta liga bitna...zašto nam je onda bitna ta krš liga ?
  • Niko1986
    7k
    Nadam se samo da će prestati priče o puštanju tu. Čak i da izgubi Gorica do kraja ako netko može ovo pogledati i reći da itko pušta ja ne znam.
  • Krizy
    72.1k
    Dobar dan svima, a posebno Joséu Ángelu Pozo la Rosi
  • NitkoBitan
    36.9k
    Nisu docekali ni prve visibabe, kakav proljetni raspad...
  • don
    20k
    ispa si glup sa ovim postom.

kako je usporedivo:

pljuvanjem po ligiZagreb1992

u kojem spominjem ostale klubove i krš istih

sa:

govoriš da je nama ta liga bitnaZagreb1992

bez koje osvajanje par sezona u nizu Dinamo dovodi do ogromnog financijskog problema, odnosno bez ulaska u Ligu prvaka.

irelevantan si mi za ovu raspravu jer ti se očito diže na ovu ligu u kojoj brojiš čovika po čovika koliko ih ima po tribinama.
  • Zagi
    17.7k
    Liga nam možda nije preveć vredna ali vređati ju nedam!

Više me razveseli gol Poze danas nego najbolja Yamalova majstorija.
  • IstinaZaDinamo
    2.5k
    Ako im se i Sego ozbiljnije ozlijedio onda oni nemaju nikakvu zamjenu za napadace, bijelog Yamala i onog na B ne racunam
  • eol12
    940
    Na stranu sto mislim da Kovačević nije trener za nas i ovo pričam u kontekstu bili smo svi u dilemi jel vise Kovačević ili Garcia za nas, ali ovaj Garcia takve nelogične poteze radi da ovo nisu istine.
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Vridilo se rodit
  • Do kraja2023
    418
    Tovari imaju jedan problem i jednostavno rijesnje istoga. Ozbiljan predsjednik s slobodnim rukama i kroz 2-3 godine mogu bit konkurent u ligi i europi. Ovak rade i kaj i neki nasi zele, konstantne promjene sveg i svaceg zato i jesu drek.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Kovacevic kakav god da je, najbolji trener lige je u svakom slucaju
  • vjeko1701
    24.9k
    Nebitno jer zbilja skoro na svakodnevnoj bazi imaš jedan te isti post. Shvaćen je tvoj stav, ajde malo ohladi od stalnog ponavljanja.
  • Nogo
    11.2k

Dabro najvjerojatnije prema Koprivnici
  • don
    20k
    brzo bačeno oko, u zadnjih 20 dana jednom i to spomenuto u raspravi. Neda mi se dalje ić a i nema potrebe, totalno nebitno.
  • Dzoni
    5.9k

Liga je loša, tu nema greške. Ali dokle god xy tisuća ljudi odluči doći na stadion gledati tu ligu kraj Premier lige i ostalih jakih utakmica i još puno više ljudi gledati ju na tvu (legalno ili ilegalno), znači da ipak nešto vrijedi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.