• Mr Anderson
    17.2k
    Tko je ovaj klaun što komentira utakmicu?
  • vjeko1701
    22.3k
    brzo bačeno oko, u zadnjih 20 dana jednom i to spomenuto u raspravi. Neda mi se dalje ić a i nema potrebe, totalno nebitno.don

Moje isprike ako sam te zamjenio s drugim forumašem.
  • Sibirski plavac
    7.9k
    A ove priče o kvaliteti hnl-a,slažem se, nije dobra al je naša i zato je volimo.

Rekao bih da je hmnl jedina sportska liga u Hrvatskoj koja je kvalitetna.
  • Dadox
    1.3k
    Taman mislim kak bi Gorici dobro došao prekid…Ajmo bacaj baklje unutra…
  • Slush
    1.1k
    Cuic je mozda najveci napadacki antitalent u povijesti HNL-a.
  • Sajla
    17.3k
    htio bih samo pohvaliti nogometaše kluba iz Splita. u ovih 30ak minuta otkad su u minusu, nisu napravili nijedan prekršaj zbog kojeg bi nogometaši Gorice ostali ležati kao pokošeni na terenu. sjetimo se utakmice na Maksimiru u rujnu kada su igrači dinama nemilice tukli, gazili i krvnički mesarili igrače trenera Carevića dok su modri bili u rezultatskom zaostatku. doista me tog dana bilo strah da netko od mladića iz Turopolja ozbiljno ne nastrada, a i sad me prođu trnci kad se sjetim "near death experience" koje je prošao Stefan Perić.
    srećom, danas vidimo da se može odigrati fer i sportski kad se gubi. bravo za bile!
    :roll: :vomit:
  • Jurki
    22.3k
    Kaj bu Carevic s tovarima u bus nakon utakmice ili?
    Nebi me cudilo da GG dobije cipelu danas.
  • vjeko1701
    22.3k
    Baš me zanima dal kovrčavi danas Sigura zove majmunom.
  • T90d
    2.7k
    Nebi me cudilo da GG dobije cipelu danas.Jurki

Odakle im milja € za raskid ugovora :lol:
    Garcia je sam sebe otkupio od Istre i onda ugradio stavku od milje € u slučaju otkaza na klupi Hajduka
  • Praskaton
    5.4k
    Ubačaji bez duše...Tko ove ljude zaposli da komentiraju,kakve gluposti priča..

Inače voda je u ušima vrijeme je da Kavelj izvuče asa iz rukava u vidu nekog crvenog kartona
  • Jurki
    22.3k
    Mlacica ce prodati za 3,5 mil eura.
    Nakon kaj se namire igrac, manageri.. taman ostane milja za otkaz Garciji.
    Ak bu usfalilo šoldi, bude Ljpv dao ostatak.
  • rokikaciga
    10.3k
    Jebote Pajaziti izgleda ko da ima 33 godine..nek pita Godu za savjet za Tursku
  • Ličani1986
    1.3k
    Još se sjećam kako je Bernard Jurišić rekao da su Bennacer i Hugo Guilamon najveći igrači koji su došli u HNL
    I to s posebnim naglaskom na ovog drugog koji nam to zaista dokazuje iz utakmice u utakmicu
  • Warrior
    71
    Iskreno se nadam da nece ponovno biti prica o pustanju prije sljedece utakmice ova dva protivnika, postalo je zamorno i kmecavo kakvi su i oni, Carevic ih je solidan broj puta nabio za nekoga tko pusta.
  • Ivan0302
    1.4k
    goda je u Sarajevu frizuru pravio :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention