• Dzoni
    3.7k

Liga je loša, tu nema greške. Ali dokle god xy tisuća ljudi odluči doći na stadion gledati tu ligu kraj Premier lige i ostalih jakih utakmica i još puno više ljudi gledati ju na tvu (legalno ili ilegalno), znači da ipak nešto vrijedi.
  • Zagi
    14.8k
    Kada u primeri možeti vidjeti ovakvu majstoriju Rebića? :rofl:
  • Sesvećanin
    461
    Kako ova torcida reve, majko draga. Čuju li oni sebe?
  • Dr Hofmann
    4.6k
    ,,Dabro najvjerojatnije prema Koprivnici" Zakaj sam ja pomislio na ovog debila?

e3bd3cdc-8f5a-40e4-ad47-fdb35f06cc61.jpg

@Dzoni Prezime Dabro mi može samo biti povezano s ovim krkanom, zaboravio sam da je nekad veliki talent Marko Dabro i dalje strah i trepet HNL-a
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Jel ovo sad rebic vuka culinu da se nastavi igrat, i da pusti trenere i njihovr primjedbe?
  • Dzoni
    3.7k

Veća je šansa da dok se zajebava sa kalašnjikovom ubije nekoga zalutalim metkom nego da Dabro pogodi gol u HNLu
  • Jurki
    22.3k
    Dabro najvjerojatnije prema KoprivniciNogo

Dabar samo otpliva.
  • Jos-Optimus
    9.4k
    Ako nije komentatorovih 20 puta dovoljno: "Hajduk je opasniji u drugom dijelu!"
  • Filip 91
    2.1k
    Frajer ih hvali kao da su složili minimalno 5 mrtvaca i pogodili isto toliko puta stativu, a praktički nisu opasnije zaprijetili.
  • Zagi
    14.8k
    Čuje sebe ovaj komentator? Pun superlativa ,a tovari ne igraju ništa.
    Ono, pređu centar protiv bunkera.Čestitke.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Čak je i Matijaš dobar danas.
  • serbus
    5.7k

Ali sad možemo priča da Gorica grize samo kontra tovara :lol:
  • blueslavonija
    31
    naša liga je loša to nije ništa novo. dovoljno je pogledati rezultate naših klubova u europi, izuzev dinama. ali gledanost je nešto sasvim drugo i ne mora pratit isključivo kvalitet nogometa. uzmimo npr manje sredine u kojima nema ne znam koliko zanimacija prosječan čovjek i njemu je nogometna tekma lokalnog kluba događaj na koji se ide s ekipom. svako selo ima svoj klub i uz dvd tim ljudima je to jedina zanimacija vikendom. tako isto i hnl. balog je davno neke analize bacao kad je hrt prenosio hnl i rekao da su tekme hnl najgledaniji nogometnih događaji na hrt-u , izuzev završnica LP. znači jedna tekma osijek - rijeka je pobjeđivala u gledanosti utakmicu grupne faze LP porto - real npr.. a kamoli derbij ili druge tekme dinama ili hajduka.
  • don
    18.1k
    ma naravno, ka šta je i kolega gore reka, više se razveselin golu Poza nego majstoriji Yamala. Volin ja HNL, dapače, već pričan o kvaliteti iste.
  • Sibirski plavac
    7.9k
    Stišće magarad, al u ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention