• veselko tenžera
    6.8k
    Elche je 6 mjesta udaljen od zone ispadanja, ali samo 3 boda. Bit će fora ako i ovaj bude imao klauzulu "ostaje ako ne ispadnu". Osim što moramo navijati protiv 7-8 klubove u UEFA natjecanjima zbog koeficijenta, sad ćemo morati navijati za 3-4 kluba u ligama petice da nam ne vrate naše viškove.

I jeste vidjeli kako je Ničota od naše rubrike "Spašavanje žive glave" odmah jutros napravio članak :smile:
  • Praskaton
    5.4k
    Sasvim dovoljno , možda još jedan igrač kojem je progresija forte, a može pokriti i 6 i 8. U slučaju Bennacerove ozljede.Omake

Pavić :grin: Neće se naigrat ni u Rijeci čini mi se.
  • NitkoBitan
    35k
    Kod planiranih prihoda od transfera vjerujem da se racunaju i ostvareni bonusi od proslo ostvarenih transfera tako da ne treba gledat samo "ciste" ovogodisnje prodaje.
  • T90d
    2.7k
    Golmani :
    Danijel Zagorac
    Ivan Filipović ​
    Dominik Livakovic

Obrana:
    Scott McKenna - Središnji branič ​
    Raúl Torrente - Središnji branič ​
    Niko Galešić - Središnji branič (Desni bek)
    ​Sergi Domínguez - Središnji branič ​​
    KTC - Središnji branič
    Matteo Pérez Vinlöf - Lijevi bek ​
    Bruno Goda - Lijevi bek ​
    ​Moris Valinčić - Desni bek ​
    Noa Mikić - Desni bek
    Paul Tabinas - Desni bek

Vezni red:
    Ismaël Bennacer - Defenzivni vezni ​
    Josip Mišić - Defenzivni vezni ​
    Marko Soldo - Defenzivni vezni ​
    ​Miha Zajc - Središnji vezni ​
    Luka Stojković - Ofenzivni vezni
    Gabriel Vidović - Ofanzivni vezni (krilo)

Napad:
    Dion Drena Beljo - Središnji napadač
    ​Mounsef Bakrar - Središnji napadač ​(Desno krilo)
    ​Arbër Hoxha - Lijevo krilo ​
    Cardoso Varela - Lijevo krilo (Desno krilo)
    Mateo Lisica - Desno krilo ​
    Fran Topić - Desno krilo

22 igrača + 3 golmana.

Na popisu su igrači koji su u rotaciji i koji se ne spominju u kontekstu prodaje.
  • NerminB
    791
    Nadam se da ce villar i ostat u elcheu. Za kuleta mi je zao samo iz razloga ako nam realizacija upadne u krizu, nemamo vise tu back up opciju s klupe, a on je bio za takvo nesto stvoren. Nije da ni njega ne razumijem. U svakom slucaju sretno.
  • Žan
    783
    Zato si ti pametan i odma pocinjes pricu “NADI NAM SPICU ZA TE NOVCE ALI DA BUDE VJECNO DRUGA SPICA”, mi smo majstore dobili 3,5 do 4 milijuna eura za decka koji se ne snalazi kao prva spica(to ti valjda dosta govori), dok se u Dinamu uvijek nasla spica sa klupe koja je ulazila i doprinosila kao npr. Budimir, Gavranovic, Brodic i na kraju svega vidis da mu ne odgovara da je “vjecno” druga spica.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Vidim dosta zabrinutosti i oko godisnjeg proracuna i cijene za Kuleta. U svemu tome pa nije valjda Boban i ostali idiot da ne zna kako cemo prezivjet godinu? Kule kakva god statistika mozda se moglo realno izvuci i vise ali sta je tu je. Nisu valjda debili da cemo u bankrot na temelju ove sezone. Jedine moje zamjerke su mozda trener i sto smo prelako shvatili europsku ligu u nekim stvarima, a otvara nam se idealna sansa ostvariti uspjeh. Necemo skidat gace valjda Genku ili Freiburgu i Romi?
  • miro
    8.4k
    bome tanko
  • emilperska
    14.4k

Fali ti KTC..
  • Orc123
    14.8k
    Kaj se tresete...financijski nismo u banani, pokrit cemo se.... ne prodajemo nositelje vec igrace koji nisu u prvih 11.....cuvena doselekcija....prodajemo ih jer su sad stigle ponude, neces cekat ljeto dok nece vrijediti nista ili puno manje...kako ima odlazaka tako ce biti i dolazaka.
  • NitkoBitan
    35k
    Bit ce minuta za sve!
  • Nogo
    10.1k
    Vjerujem da se čeka da završi rok u ligama petice da se može nešto probati naći.
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Ovako,

Mogu vam garantirati da transferni rok još nije gotov, nadam se da će neki juniori upasti u rotaciju…. Ali s dolascima nismo gotovi 100%, a i neki igrači postoji mogućnost za odlazak…. Dvojica igrača su jako traženi, neću odbaciti mogućnost da dođe ponuda koja se ne odbija, a još dvojica bi se mogla prodati jer nisu u prvom planu bar u provm dijelu sezone, a navodno postoji interes….
  • rioda
    13.2k
    Idealna bi bila zamjena s Barcelonom. Mi njima Barelu, oni nama Danija :cool:
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Ne kuzim zasto se brinete i zbrajate te milione?
    Ja sam siguran da cemo se plasirati u ligu prvaka na ljeto.

A i da se to ne dogodi u sto cisto sumnjam, Dominguez, Valincic, Vinlof, lako se namakne 20 mil
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.