• veselko tenžera
    8.7k
    Elche je 6 mjesta udaljen od zone ispadanja, ali samo 3 boda. Bit će fora ako i ovaj bude imao klauzulu "ostaje ako ne ispadnu". Osim što moramo navijati protiv 7-8 klubove u UEFA natjecanjima zbog koeficijenta, sad ćemo morati navijati za 3-4 kluba u ligama petice da nam ne vrate naše viškove.

I jeste vidjeli kako je Ničota od naše rubrike "Spašavanje žive glave" odmah jutros napravio članak :smile:
  • Praskaton
    6.1k
    Sasvim dovoljno , možda još jedan igrač kojem je progresija forte, a može pokriti i 6 i 8. U slučaju Bennacerove ozljede.Omake

Pavić :grin: Neće se naigrat ni u Rijeci čini mi se.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Kod planiranih prihoda od transfera vjerujem da se racunaju i ostvareni bonusi od proslo ostvarenih transfera tako da ne treba gledat samo "ciste" ovogodisnje prodaje.
  • T90d
    3.2k
    Golmani :
    Danijel Zagorac
    Ivan Filipović ​
    Dominik Livakovic

Obrana:
    Scott McKenna - Središnji branič ​
    Raúl Torrente - Središnji branič ​
    Niko Galešić - Središnji branič (Desni bek)
    ​Sergi Domínguez - Središnji branič ​​
    KTC - Središnji branič
    Matteo Pérez Vinlöf - Lijevi bek ​
    Bruno Goda - Lijevi bek ​
    ​Moris Valinčić - Desni bek ​
    Noa Mikić - Desni bek
    Paul Tabinas - Desni bek

Vezni red:
    Ismaël Bennacer - Defenzivni vezni ​
    Josip Mišić - Defenzivni vezni ​
    Marko Soldo - Defenzivni vezni ​
    ​Miha Zajc - Središnji vezni ​
    Luka Stojković - Ofenzivni vezni
    Gabriel Vidović - Ofanzivni vezni (krilo)

Napad:
    Dion Drena Beljo - Središnji napadač
    ​Mounsef Bakrar - Središnji napadač ​(Desno krilo)
    ​Arbër Hoxha - Lijevo krilo ​
    Cardoso Varela - Lijevo krilo (Desno krilo)
    Mateo Lisica - Desno krilo ​
    Fran Topić - Desno krilo

22 igrača + 3 golmana.

Na popisu su igrači koji su u rotaciji i koji se ne spominju u kontekstu prodaje.
  • NerminB
    1.8k
    Nadam se da ce villar i ostat u elcheu. Za kuleta mi je zao samo iz razloga ako nam realizacija upadne u krizu, nemamo vise tu back up opciju s klupe, a on je bio za takvo nesto stvoren. Nije da ni njega ne razumijem. U svakom slucaju sretno.
  • Žan
    844
    Zato si ti pametan i odma pocinjes pricu “NADI NAM SPICU ZA TE NOVCE ALI DA BUDE VJECNO DRUGA SPICA”, mi smo majstore dobili 3,5 do 4 milijuna eura za decka koji se ne snalazi kao prva spica(to ti valjda dosta govori), dok se u Dinamu uvijek nasla spica sa klupe koja je ulazila i doprinosila kao npr. Budimir, Gavranovic, Brodic i na kraju svega vidis da mu ne odgovara da je “vjecno” druga spica.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Vidim dosta zabrinutosti i oko godisnjeg proracuna i cijene za Kuleta. U svemu tome pa nije valjda Boban i ostali idiot da ne zna kako cemo prezivjet godinu? Kule kakva god statistika mozda se moglo realno izvuci i vise ali sta je tu je. Nisu valjda debili da cemo u bankrot na temelju ove sezone. Jedine moje zamjerke su mozda trener i sto smo prelako shvatili europsku ligu u nekim stvarima, a otvara nam se idealna sansa ostvariti uspjeh. Necemo skidat gace valjda Genku ili Freiburgu i Romi?
  • miro
    9.6k
    bome tanko
  • Orc123
    16.7k
    Kaj se tresete...financijski nismo u banani, pokrit cemo se.... ne prodajemo nositelje vec igrace koji nisu u prvih 11.....cuvena doselekcija....prodajemo ih jer su sad stigle ponude, neces cekat ljeto dok nece vrijediti nista ili puno manje...kako ima odlazaka tako ce biti i dolazaka.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Bit ce minuta za sve!
  • Nogo
    12.5k
    Vjerujem da se čeka da završi rok u ligama petice da se može nešto probati naći.
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Ovako,

Mogu vam garantirati da transferni rok još nije gotov, nadam se da će neki juniori upasti u rotaciju…. Ali s dolascima nismo gotovi 100%, a i neki igrači postoji mogućnost za odlazak…. Dvojica igrača su jako traženi, neću odbaciti mogućnost da dođe ponuda koja se ne odbija, a još dvojica bi se mogla prodati jer nisu u prvom planu bar u provm dijelu sezone, a navodno postoji interes….
  • rioda
    18k
    Idealna bi bila zamjena s Barcelonom. Mi njima Barelu, oni nama Danija :cool:
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Ne kuzim zasto se brinete i zbrajate te milione?
    Ja sam siguran da cemo se plasirati u ligu prvaka na ljeto.

A i da se to ne dogodi u sto cisto sumnjam, Dominguez, Valincic, Vinlof, lako se namakne 20 mil
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.