• Jaro
    12.4k
    jedini minus kod ovog posla je posudba s opcijom otkupa. Talijani, a i Torino nas je vec sjebao i ne bih se cudio da ispadnu i na ljeto opet imas razocaranog Kuleta u klubu s kojim ne znas gdje ces.
    Boban i ekipa su trebali uciti na greskama prethodnika u poslovima s digicima…
  • Dzoni
    7.6k
    Nadam se da će bar sad s ovim prodajama priključit prvoj momčadi bar jednog, ako ne dva juniora, pa makar da treniraju s prvom momčadi, uče od njih i tu i tamo uđu zadnjih par min
  • El Madrigal
    894

Dati im 3 milje i 10 % od idućeg transfera, uzmi ili ostavi. Više neće dobiti
  • CastAway1986
    6.3k
    realnost je takva da je ovo nevjerojatno cifra za koju on ide, s obzirom na njegovu kvalitetu.Žan

Ajde kad si tako sposoban nađi nam špicu za te novce koja ce isporuciti ovoliko golova a da je vječno druga opcija..
  • zmujcinslbrod
    328
    jedna Barcelona godinama nema zamjenu za Lewu a Lewa je već zakapario vizu za starački dom.
    Dosta klubova isto tako ima jednu pravu i jednu "polovnu" špicu, treća opcija bude junior ili polivalentni veznjak...
  • Nogo
    12.5k
    Villar ide u Elche!
    Španjolac se u subotu nije pojavio na treningu, navodno je otišao u Španjolsku završiti transfer.
    /Ničota
  • Krizy
    75.2k
    Elche također igra bez ofenzivnog veznog, 4-3-3 i 3-5-2. Baš me zanima kako će se tamo snaći.

Valjda ćemo izvući pola od uloženog, a meni osobno neće faliti njegove instagram poruke.

Sad vidim da je ponikao u Elcheu, otišao u Valenciju kao mlad pa se vratio u Elche za četiri milijuna eura, razvio i otišao u Romu.

Ovo će biti njegov treći dolazak u Elche.
  • Peškaman
    9.5k
    Oko cijene za koju prodajemo Kulenovića sam baš 50/50.
    Dobijamo 500k€ za posudbu + 3mil€ ako Torino ostane u ligi + bonusi za golove/asistencije (100k€) + 10% transfera.
    Osigurano 3,5mil€ od kojih Legii iz Varšave dajemo 360k€, znači 3,14mil€.
    Jesu li 3mil€ dovoljna da ostanemo bez igrača kao što je Kulenović i oćemo li uspjeti nadoknaditi odlazak.
    S druge strane imamo Bakrara i Topića koji mogu pokriti opciju drugog napadača, pogotovo kada se Lisica vrati na krilo.
  • hardek
    12.2k
    Villar ide u Elche!Nogo

Zanimljiv izbor kluba. Inače Elche mi je jedna od najzabavnijih ekipa ove sezone u ligama 5 za gledanje.

U svakom slučaju od preširoke klupe, polako postajemo tanki. Nadam se 1-2 ulazna transfera do kraja roka.
  • hb1
    798
    Mozda je i Kulenovicu dosadilo biti druga opcija sa ovakvom statistikom, slazem se sa upisima koji tvrde da necemo naci ovu statistiku i da prihvaca biti stalno drugi izbor.
    Sretno dalje Sandro, hvala na energiji i emocijama!
  • Nogo
    12.5k

Ja se isto nadam bar 2 dolaska,ako ne i 3.
    Napadač, krilo, vezni.
  • Omake
    20.5k
    Sretno Villaru u rodnoj grudi.

6 Mišić, Bennacer
    8 Zajc, Stojke, Soldo, Vidović

Sasvim dovoljno , možda još jedan igrač kojem je progresija forte, a može pokriti i 6 i 8. U slučaju Bennacerove ozljede.
  • modri-kibic
    2k
    Kada se zatvori prijelazni rok u ligama petice vjerujem da će onda netko osvanuti kod nas.
  • emilperska
    18k
    Nama nedostaje 27 mil EUR cca u blagajni koji se moraju nadoknaditi transferima ako se uzme kao fiksno da cemo se dotelit do play offa LP.

I to nije ništa novo niti se to događa samo ove sezone. Ono što otežava planiranje je da u momcadi nema nekog tko ide sigurno za 15 milijuna EUR i da računaš na to da njegovim transferom rješavaš 50% rupe i ne ovisiš o ulasku u LP.

Ovo što se sada radi je po meni logično i normalno. Prodajom igrača koji nisu u prvih 11 će se namaknuti cca 10 mil EUR +/- ovisno o bonusima i uštedjeti će se nekih 2 do 3 mil EUR na plaćama igrača koji nisu u 11.

Time se olakšava funkcioniranje kluba, razgovori s bankama i faktorinzima i omogućava se normalno funkcioniranje klubu do ljeta da osvoji naslov i krene u pohod na LP. Ta rupa onda vise nije 27 nego bliže 15 i to se zlu ne trebalo pokrpa Valinčićem i Dominguezom u slučaju potrebe na ljeto.

A nekako imam feeling da ce se netko još i dovesti.
  • miro
    9.6k
    Ne znam samo s kojom lovom, fali nam 20 milja za skupit prodajom, a i to ne vidim kao mozemo napravit bez prodaje jos barem 3-4 igraca od kojih ce jedan bit Dominguez
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.