• reziser
    8.3k
    Tribine na Maksimiru su podijeljene na:
    Gornja sjeverna tribina: 4.510 sjedećih mjesta
    Donja sjeverna tribina: 4.950 sjedećih mjesta
    Istočna tribina: 9.514 sjedećih mjesta
    Južna tribina: 3.931 sjedećih mjesta
    Gornja zapadna tribina: 5.101 sjedećih mjesta
    Donja zapadna tribina: 6.369 sjedećih mjesta
    te lože
  • Papastrumf
    24.2k
    Ima tko zainteresiran da se pridruži trojici članova foruma za Lisabon.
    13.-15.3. Milano-Porto-Lisabon :smile:
  • marcio amoroso
    54.2k

Meni žena treba brzo da rodi pa ne mogu ali pogledajte karte preko Berlina jer su stvarno jeftine. Berlin- Lissabon ispada 200 eura u oba pravca. Srijeda- petak. Ryanair, direktni letovi.
  • Blaz
    426
    Imamo milan - porto povratni 800 kn
  • marcio amoroso
    54.2k

To je isto super. Sad gledam opet na Ryanair, sad su već podigli cijene za srijedu. Stalno mijenjaju.
  • marcio amoroso
    54.2k

Na utakmicama naše lige i na sjeveru bude samo 400, 500 ljudi. Nažalost se i on napuni samo na europskim tekmama.
  • Papastrumf
    24.2k

Poruka s Plzena i sve ovo se najprije i odnosi na sjever, a onda i na ostale :wink:
  • marcio amoroso
    54.2k

Pa da. Ali to je nažalost tako. Normalno da nakon ovoga urušavanja svega sto je naše treba vremena da se ljudi vrate na tribinu. I na sjever a i na sve ostale tribine. Neće ići nažalost preko noći.
  • Mr Anderson
    22.5k

A kako do Milana? Što nije bolje iz Budimpešte?
  • LovroZG
    1.3k
    To je isto super. Sad gledam opet na Ryanair, sad su već podigli cijene za srijedu. Stalno mijenjaju — marcio amoroso

Ne mijenjaju nego pamte. Kad se ponovno gledaju isti letovi trebaju se izbrisat kolačići jer inače povisuju cijene svakim novim klikom na stranicu.
  • BluePhone67
    5.5k
    Krenula opasno prodaja karata sto je super, ako se rasproda stadion bit ce tu samo prihoda od karata cca 2 500 000 kn sa ovim cijenama.
  • Infinity
    21.5k
    Zapas gore, zapad dolje i istok su rasprodani. Ostali su sjever gore i sjever dolje. Kontam da ce to otici do petka. Cijene nisu nanijele nikakvu stetu.

Moja racunica uz pretpostavke da je ja istoku i zapadu po 3.000 pretplata, a na sjeveru 1.000. Ukupno gledano je nesto manje, ali eto.
    Zapad dolje 3.369 x 250kn - 842.250kn
    Zapad gore* 4.101 x 200kn - 820.200kn
    Istok 6.514 x 200kn - 1.302.800kn
    Sjever dolje 3.950 x 120kn - 474.000kn
    Sjever gore 5.510 x 120kn - 661.200kn
    Ukupno - 4.100. 450kn

*Na zapadu gore fale neke stolice. Osobno sam racunao, ne mogu se sad sjetiti tocne cifre, al negdje oko 1.000 je pa sam toliko i odbio.

Fina cifra. Ja sam na pravu kontao da ce zarada biti oko pet milijuna kuna. Racunao sam 25.000 stolica po 200kn u prosjeku, al ni cetiri milijuna nisu za baciti.

Pun stadion svako kolo, cijene upola manje i imamo preko 35 milijuna kuna po sezoni. Jedno pojacanje tipa Rog :joke:
  • Infinity
    21.5k
    OVO je klub jucer objavio, brzinski sam preletio, usao u drugi clanak, izadjem, trazim da vidim sta je to, al vec su bili maknuli. Sad vidim da su ipak vratili. Kodzoman ce biti bivsi.
  • BluePhone67
    5.5k
    Koliko je prodano godisnjih na pocetku sezone cca 6 000 ? Vec kad radis izracune, da budemo precizniji, a ja sam svoje to iz glave najeftiniju ulaznicu i 20 000 prodanih i milja gore dodjemo do 2 500 000 kn :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.