• rokikaciga
    10.2k
    kako nije nelogican?

Znaci u tom trenutku na raspolaganju imas dva desna beka, jednog stopera i ljevog bocnog na klupi. U igri su ti dva stopera i ljevi bocni. Sta je logicno da ude? Jos jedan stoper ili desni bek jel tako?

Ne, tebi i Kovi je logicno da ude izraubani MPV kako bi Goda mogao igrat stopera a ne jedan od dvojice stopera?

Bravo.

I samo napomena da ja nikad, ali bas nikad nisam uvrijedio Kovu ili nekog naseg trenutnog igraca ili clana stozera. Na krivog si se namjerio pajdo.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k
    Što više pratim nogomet sve više idem u onom Losovom smjeru da su treneri overrated stavka in the long term
  • Zagi
    14.7k
    da su treneri overrated stavka in the long termTvrdica McTvrdi

To može reći samo netko tko nikada ali baš nikada niti jedan sport nije trenirao.
    Ne čudi me da je to Losova izjava.
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    i sta mislis da bi to nesto strasno promjenilo? Valincic nije spreman i bas moras bi bilo debilno da je njega uveo, nespremnog, nezagrijanog, na minus temperaturi. A Mikic je defanzivnije losiji od Galesica, jos u kombi sa Bakrarom. I uz to sve nije Goda nesto pretjerano zasra na stoperu ne znam zasto se povukla ta tema uopce nego da se vrijedja Kovu.

Ovo za vrijedanje nisam mislio na tebe, nego na ostale.
  • rokikaciga
    10.2k
    A Mikic je defanzivnije losiji od GalesicaFatos Beqiraj

Od Galesica kojeg je Sismir probio 7 puta u 45 minuta? Tesko, barem u ovom matchupu.

Valincic nije spremanFatos Beqiraj

Kova je rekao da je spreman, pa ne vidim razlog zasto ne bi odigrao.
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    Mikica kojeg bi probili bar isto 7 puta, a sigurno i vise. Vidjelo se protiv Betisa.

Sigurno nije spreman za uc u europskog utakmici nezagrijan.
  • rokikaciga
    10.2k
    Mikica kojeg bi probili bar isto 7 puta, a sigurno i vise. Vidjelo se protiv Betisa.Fatos Beqiraj

I protiv Hajduka, jel da?
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    ok u pravu si. I ja sam protiv Kove sad.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Sve je to sad što bi bilo kad bi bilo, svatko ima svoje argumente, mislim na ovu situcaju zašto je Goda išao na stopera. Dva razloga mi padaju na pamet, prvo da je htio ljevaka na lijevoj strani, drugo pošto je sve bilo iznenada pretpostavljam da Mikić i Theo nisu bili zagrijani pa je birao igrača od onih koji su se zagrijavali otprije. Na kraju krajeva, nije curilo na Godinoj strani niti smo primili gol s te strane pa ova rasprava sad polako prelazi u mlaćenje prazne slame.
  • Navijač Dinama
    11.5k
    I protiv Hajduka, jel da?rokikaciga

Betis je bio iza Hajduka, kao i Belupo isto iza, kojem ga je Kova izveo u 35.oj minuti jer je bio uvjerljivo najlošiji na terenu i visio je da će crveni dobit. Druga stvar Noa je i protiv Lillea bio užasan. Ponajviše je zbog neiskustva, a druga stvar, nije tolika kvaliteta koliko ga neki možda hvale i uzdižu ili očekuju da je to Noa.

Galešić je sa Topićem ispred jako dobro funkcionirao. Sa Bakrarom koji nije krilo, pa je i defenzivno neodgovoran i onom prevarom Varelom bi i Cafu iz najboljih dana bio probijen od Šimšira 7x. Jer taj Šimšir bi bez vjerujem problema bio prvotimac i u Dinamu, da se ne lažemo.
  • rokikaciga
    10.2k
    Apsolutno se ne slazem da je protiv Lillea bio uzasan, bilo je i gorih a neki koji su ocito zlatna krava ovdje nisu niti okrznuti a jednako ili vise su krivi za golova koje smo tad primili.
  • Jaro
    11.7k
    pretpostavljam da Mikić i Theo nisu bili zagrijani pa je birao igrača od onih koji su se zagrijavali otprije.Mr Anderson

Dakle zdravi igraci se nisu zagrijavali, ali ovaj nacet jest?
    Nema nikakve logike iza postavljanja Gode na stopera i uvodjenja lijevog beka kad na klupi umjesto ozlijedjenog stopera imas KTC ili Mikica koji bi gurnuo Galesica na stopera...

Mikic je zelen? Mikic nije dorastao ovoj razini? - Pa u toj utakmici imas jos nedoraslijeg i zelenijeg igraca u prvih 11... Ak se Varela skoluje, nek se i Mikic skoluje kad si ionako unaprijed digao ruke od tekme ma koliko pokusavao prikazati suprotno..
  • Navijač Dinama
    11.5k
    bilo je i gorih a neki koji su ocito zlatna krava ovdje nisu niti okrznuti a jednako ili vise su krivi za golova koje smo tad primili.rokikaciga

Dominguez, McKenna?

Pa pisali su kolege @emilperska i @Noel i kontra jednog i drugog Noel pisao da nema neke značajne razlike u kvaliteti između Torrentea i Bernauera i sad McKenne i Domingueza(i to baš na ovoj temi, nakon Steaue).

McKenni se vjerojatno može osporit gol protiv Maccabia, i Betisa, ali ostale utakmice je Škot stvarno dobro i odradio i odigrao. Ima i on svojih mana(tromost i igra nogom) ali je stvarno korektno za sad sve odradio. Nema zlatnih krava, svi su bili i kritizirani ili nešto, niti itko misli da su nam stoperi najbolji ikad, jednostavno.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Joj, dosta mi je više mlaćenja prazne slame o jednom te istom, svi su sebi najpametniji i svi znaju bolje, stvarno mi se ne da više o nebitnoj utakmici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.