• hardek
    8.6k
    okrenulo me na +7. Ispravljeno
  • Fan
    1.9k
    Mislim da je ovo bila top postava i vrlo dobra predstava sa pogođenim zamjenama.
    Varela mora igrat vjerojatno zbog bonusa nekih koje dobijemo pa mu to ne zamjeram kad je već gotova tekma.
    +7, idemo dobit Rijeku.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Odlično postavljena igra, logičan izbor prvih 11, prave zamjene. Nakon što su otišli oni nezadovoljni, izgleda da se i atmosfera u ekipi popravlja. Svi će imati minutažu, s povećanjem razlike sve više.
  • R13S61
    444
    Zanimljiva proslava Bakrara. Znači igrač koji vjerojatno očekuje da igra u prvoj postavi ulazi s klupe, odmah zabija gol i trči Kovačeviću u zagrljaj.
    Meni to puno dobroga govori o odnosu trener-igrači.
  • hb1
    370
    Atmosfera je ključna riječ, ne da se sakriti kad nesto ne štima, isto danas kad je sve okej i svi zadovoljni, vidi se iz aviona
  • Jurki
    22.5k
    Moguce da ce uskoro pasti mit da Kova ne zeli dati minute klincima.
    Zaboravili smo ocito da se s djecjim vrticem ne moze napraviti posao kak spada.
    Sad kad je na tablici malo veci luft, odmah uvodi klince.
    Mozda je Valincica trebal malo prije izvaditi, jer se tek vraca.. al ocito je Moris turbo motiviran da cim prije uđe u natjecateljsku formu.
  • Crusades
    21.8k
    Čudno, ja sam mislio da igrači ne razumiju Kovu kaj priča.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.