• Krizy
    66.8k
    Dinamo - Celta 0:3
    xG: 0.75 - 1.44
    Udarci u okvir: 5-3
    Posjed lopte: 59-41
    Velike šanse: 0-2

Dinamo - Lille 0:4
    xG: 0.15 - 3.19
    Udarci u okvir: 0-9
    Posjed lopte: 36-64
    Velike šanse: 0-7

Dinamo - Betis 1:3
    xG: 0.77 - 1.86
    Udarci u okvir: 2-5
    Posjed lopte: 42-58
    Velike šanse: 1-3

Dinamo - Midtjylland 0:2
    xG: 0.80 - 1.21
    Udarci u okvir: 3-5
    Posjed lopte: 40-60
    Velike šanse: 1-3

0-0-4 1-12
    xG: 2.47 - 7.70
    Udarci u okvir: 10-22
    Posjed lopte: 44-56
    Velike šanse: 2-15
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Meni ne smetaju rotacije iskreno, meni smeta vise jer su te rotacije izgledale reda radi meni izvana…. Mislim koji kurac rotiraš, ak ti trojica igraju van pozicije? I onda ti se McKenna ozlijedi i ti staviš još jednog igrača van pozicije, mislim zašto? I onda se čudimo sto Mikic želi otići…. Ja Mikicu da danas krene traziti transfer ne bi zamjerio nimalo…. Napokon je neki kurac ulovio formu, sada je dobio poruku da je Galesic van pozicije ispred njega, da i u slučaju ozlijede će radije kombinirati neke druge stvari nego prirodno staviti Galesica na stopera, a njega na desnog beka i još je došao Tabinas… Ovo nije Jakir situacija gdje jebiga ova dva igraju super tu je još Galesic itd. Ovo je situacija neću te staviti taman umro…

Kažem ova godina je takva kakva je, prijelazna, ako na kraju bude titula + ovaj prolazak skupine, ok…

Ali dogodine očekujem fkt napredak i u igri u razvijanju klinaca i u slaganju ekipe…
  • ElDorado
    9.6k
    Ja vjerujem da su bili 100% sigurni u prolaz drugog ne vidim. Iritira me onda ta neiskrenost Kovina nakon tekme kad je rekao u izjavi nešto kao htio sam staviti brže igrače. Pa bog te pomogo frende koje brže igrače?! Znači taktičar nikakav. Danci najbolji po bokovima on ne duplira bokove neg pušta bekove da se sami batrgaju.
    Ma nema ovo više smisla niti komentirati. Tak je kak je. Al ono prvo ne rotiraš ništa a onda skoro cijelu momčad. Baš neko alibi rotiranje.
  • marcio amoroso
    48.5k
    Baš da se vidjela neka prevelika razlika između njega i Stojkovića , nebih rekao.Zagi

U prvih pola sata se vidjela. Kasnije se malo stabilizirao.
  • Vedraca
    233
    nema on Pojma sta radi....nigdje Veza s vezom
  • Blueshadow86
    4.8k
    Ja vjerujem da su bili 100% sigurni u prolaz drugog ne vidimElDorado

Dobro, ali kako se jedan iole ozbiljan klub može ovako ponašati? Vjerojatno smo svi mi bili najmanje 90% sigurni u prolaz, al ono... Ozbiljan klub si to ne smije dopustiti. Vidjeli smo i šta je ustvari bilo, strepili smo doslovno do zadnjih minuta dok sve utakmice nisu završile.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Ne smeta mi da ostane do kraja ove sezone, ali iskreno strah me kako će nam iduće sezone izgledat tekme u ligi prvaka ako on bude i tad na klupi...
  • miro
    8.4k
    da bar eksperimentira, isprobava neke taktičke varijante, uigrava akcije....ali ovo je čista stihija, ono otprilike znam tko igra koju poziciju i onda rotiram kad cujem da moram

da bar vidim neki pokusaj takticke pripreme, iznenađenja...nema ništa i tako će bojim se i završit njegova epizoda - trajala godinu dana ili pet godina

daj Bože da sam u krivu
  • CastAway1986
    5.2k
    @Noel
    Naravno da se moze naci trener , imas ne tako daleko njih par , primjer Julio Velazquez (44) trener Levskog trenutno 7 bodova ispred Ludogoretsa koji je preplaćen na naslove u Bugarskoj , inace vodio je Betis , Maritimo , Udinese , Zaragozu , Fortunu Sittard , Alaves...Onda opjevani Riera u Celju kojeg želi Eintracht ..Sanchez iz Rijeke je vodio i Deportivo , Betis i Malagu ..
  • Zagi
    14.7k
    Slažem se.
    Mogao si to specificirati i u prvom postu, a ne odlučiti potencirati prvih 30 minuta.
    Kao da Luka i ostali nisu gubili lopte.
    Grd je Mitty, igraju u stvarno visokom ritmu i trebalo nam je malo da se naviknemo. Posebno tim mlađim igračima koji još nemaju tu rutinu europskih tekmi.
    Mišića je iznenadilo, gdje neće Stojkovića i Soldu...
  • badjibadara
    8.7k
    Grd je Mitty, igraju u stvarno visokom ritmu i trebalo nam je malo da se naviknemo.Zagi

Grđe je naše skautiranje protivnika. Imaš tog brzog Šimšira, trzaj lijevom i prolazak desno, 100x i ne napraviš ništa. Naprotiv, odmogneš Galešiću na toj strani stavljajući nejakog Varelu, dupliranje ni u primisli.
    Soldo je bio impresioniran na početku. Da je imao više utakmica u nogama kroz sezonu, možda bi opuštenije krenuo... No sada je lako biti general.
  • Zagi
    14.7k
    Da je ovo prva tekma knockout dvomeča, nema šanse da bi ovak izašli.
    Vrlo nebitna tekma , dala se prilka nekima iz drugog plana.

Jedino uistinu bitno iz jučerašnjeg dana je status McKennine ozljede.
  • Pacho
    13.5k
    Ne bi on ovoliko rotirao da na njega jadnog nisu toliko "galamili" :smile:

Mislim da o njemu dovoljno govori to sto cak i ovi koji ga jos uvijek brane nikad ne isticu zasto je bas on dobar odabir za trenera Dinama i zasto bi trebao ostati na klupi nego ide "trener nam je, podrzimo ga", "krivi su igraci", "zar mislite da bi neki drugi bolje".
  • Sibirski plavac
    7.8k
    "trener nam je, podrzimo ga", "krivi su igraci", "zar mislite da bi neki drugi bolje".Pacho

"Dok ide ide"
  • Pacho
    13.5k

Stvarno fascinantan izbor Bobana. Znam da je Bomba vec svima dopizdio s Rierom i kako smo ga mogli uzeti, ali evo covjek ce u Eintracht dok nas velebni trener u Frankfurt moze samo na baustelu. Al nek smo ga mi oteli Orijentu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.