• bazooka93
    86
    volio bih jednu tekmu 3 stopera u liniji da Galesic i Sergi mogu igrati visoko, zatim Perez i Valincic wing backovi koji ubijaju prema naprijed. Za napad mozes koristiti Vidovica i Stojkovica kao poluspice i- lutalice li Bakrar Beljo a iza njih Stojkovic.
    Znam da je nerealno i da Boban zeli da se od limaca igra 4-3-3 ali bas bi volio jednu B varijantu za razbit bunker ili iznenadit nekog u Europi kao onomad Atalantu. Jedino ova formacija ne pase Hodzi i Lisici (kada se vrati)
  • Droljo
    24.6k
    Izgleda da su pripreme odrađene kako treba i ekipa je kliknula. Nadam se daljnjem rastu i da nije ovo sad sve na svježinu, želju itd..
  • Mr Anderson
    17k
    Sam sam zazivao kovu sa pocetka sezone, gdje i zasto se izgubio tokom sezone zna valjda samo on.Crni86

Mislim da je to bilo očekivano. Došao je iz malog u veliki klub, u svlačionici 20 dobrih igrača, svi misle da moraju igrati, puno ega, a malo minuta za sve. Krenuli smo dobro, pa kad smo počeli kiksati malo se uspaničio.
    Traži se rezultat prvenstveno, ali se traži i igra i da svi budu zadovoljni. Takvog trenera s iskustvom da to sve hendla je teško naći, jedini koji bi nama bio dostupan je Bjelica, ali mislim da je on završena priča što se tiče Dinama, smiješno mi je kad "znalci" zazivaju nekakve Garcie, Riere ili čak Gregurine ko bolja rješenja.
    Boban je odlučio biti strpljiv, pa moramo onda i mi.
  • Fan
    1.9k
    Pohvala za pravovremene zamjene, dobro je upravljao utakmicom što je dalje išla i time smo dobili stabilnost, smirenost i bonus - zadovoljstvo svih (navijaca i igrača s klupe).
    Za pripremu tekme od mene pohvale nema kao od ostalih jer mu je idealna formacija i veza došla igrom slučaja.
    Već preko desetak utakmica u sezoni igrajući sa trokutom Mišić-Bennacer-Zajc ili Mišić-Zajc-Ljubičić to izgleda slabo ili vrlo loše. Ne uvijek, bilo je i odličnih utakmica (Slaven npr), ali uglavnom je vezni red bio velik problem. U tom slučaju iz nekog razloga veza uopće ne podupire jedan drugog, ostaju velike rupe kad samo Mišić ostane iza (i to ne skroz iza jer se često priključi ostaloj trojci), a naprijed dobijemo jako malo ili ništa. To je i jučer bio slučaj do izlaska Bennacera.
    Ulaskom desetke smo dobili to da Mišić daleko manje ide prema naprijed jer ne treba (stabilnost prema iza) i dodatnog igrača prema naprijed koji se otvara i stvara nered u međuliniji povezujući našu vezu i napad točno kako treba i svako malo smo bili opasni.
    Naravno, i Vinlof i Galešić su odradili svoje prema naprijed top i to ima ulogu, ali veza je ta koja mora dobit utakmicu, a tu smo ih jučer pojeli.

Protiv Midtyllanda želim da ne igramo sa ovim inicijalnim trokutom (da umjesto Bennacera igra recimo Soldo) i da idemo na x nego da se proba odmah sa Stojkom, više ofenzivno nego defanzivno jer ako ćemo igrat na remi, popušit ćemo sigurno. Naravno, tu se nadam da će sad Stojke iskoristit priliku u smislu da ne napravi neku tešku glupost (svađa sa sucem, brutalan start itd) nego da nastavi gdje je stao jučer. Takvom postavkom i igrom mislim da možemo nešto napravit a onda je sve otvoreno...
  • ElDorado
    9.3k
    Zanimljivu je stvar Boban rekao na druženju s novinarima. Pitali su ga da li bi smjenio Jakira nakon Bayerna, pa je rekao "Ne bi".
  • Masto
    958
    Plavo oko moje
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Ja kad vidim da se Bennacer ozljedio pa Kovačević mora odustati od tri osmice na terenu:

ezgif-8f7b44a14b2116.webp

Šalu na stranu točno se vidi koliko smo opasniji prema naprijed i koliko nam je sredina terena odmah bolja čim nemamo tri ista igrača koje pokušavamo staviti u isto vrijeme na teren. Dosta više te glupe ideje zbog koje se ne možemo nametnuti u sredini niti jednom protivniku.
  • rokikaciga
    9.8k
    Nemoj majke ti :lol:
  • ElDorado
    9.3k
    ma samo ilustracija da čovjek ima viziju i ne odstupa od nje. Možda mi sljedeću tekmu popušimo 3 razlike, ali jučerašnja tekma kao i oproštaj od Ljubičića pokazali su da čovjek zna kaj radi.
  • rokikaciga
    9.8k
    Ma to je jasno, bilo tko da kaze da Zvone nema viziju i da ne stoji cvrsto kod svojih odluka je budala, najiskrenije. Ali zato je to Zvone Boban jer ima muda ostavit Kovu kad bi mi svi dali pet otkaza i jer bi ostavio Jakira kojem bi svi dali pedeset otkaza. I zato ce uvijek imat moju podrsku makar se ne slagao s njegovim odlukama. Ali zato ja serem po Zoni a on je Zvone Boban.
  • jakov1
    1.4k
    Vidjeli smo kako je jučer izgledala Hajdukova zadnja linija. Sve sami milenijalciMali dioničar

Prvo g. Hoffenheim kaze da je prestar za forumske Gen Z sa svojih 30 i nesto sitno godina, sad je Mlacic milenijalac... Jos nek neko kaze da je Stojkovic u krizi srednjih godina i ozbiljno cu razmislit o poimanju svog socijalnog identiteta :lol:
  • NerminB
    765
    Mislim da bi slican rezultat jucer bio i da nije stojke odmah usao umjesto bennacera, ocekivano je bilo da ce ovi napadati ispocetka pa se ispuhati svakako.
  • Jos-Optimus
    9.2k
    Da, malo ste previse navalili na slucajnu zamjenu i dobru igru. Mi bi preuzeli dominaciju i rasturili ih i sa Bennacerom, kasnije, ulaskom Stojkovica, možda bi pobjeda bila i izraženija.
  • jedan u nizu
    17.1k
    Ja uopce ne sumnjam da ce se svi epiteti dobrog covjeka i sl. vratiti cim jednu tekmu kiksamo.

Nisam htio ostaviti svoj sud nakon par utakmica, vec tek kasnije, pa i dalje mislim da Kova nije trener za dinamo.
    Tako i sada, necu sud odmah promijeniti nakon dvije utakmice.
    Drago mi je da se popravlja sve, da je igra bolja, pa se nadam da ce tako i ostati pa ce se i moje misljenje promijeniti!
  • IceMan
    3.8k
    Šteta za Bennacera. Ljudi često ne vide,kuže il ne žele vidjet je on dobar i koliko nam brutalno izgleda vezni red kad su Mišić, Zajc i on taj trio.

Nešto kao nekad Xavi, Iniesta i Busquets. Za naše prilike.

U primanju lopte me podsjeća na Modrića, na oko izgleda sporo al te u samom primanju izbaci iz takta i ostavi već dva koraka u minusu.

Šteta…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.