• Kujtim Shalla
    8.2k
    daj me nemoj jebat ,:lol: ovo treba u hall of Fame,kako da ga čovjek ne voli i da budeš ljut na njega :lol:
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Pohvale treneru, kad vec i ja kritiziram ovaj put cu i pohvaliti napokon.
  • Noel
    18.5k
    Mister Derby.

Vrhunsko vođenje utakmice. Sad tek vidim na sažetku utakmice situaciju di ga kamera lovi gdje se dere ostani gore, igrači par sekundi poslje presingom uzimaju loptu probijaju po lijevoj strani i daju gol za 2:0.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Danas je bio dobar…Ali mene malo kopka kak bi to zgledalo da se Beni nije ozlijedio i da Stojke nije morao ući…Ja osobno ionak gledam Benija kao zamjenu za Mišića, i baš me zanima kak bi izgledao vezni red Beni-Zajc-Stojke…Mišića treba odmoriti.
  • rokikaciga
    9.7k
    Sad se ne smije stat i bit (pre)zadovoljan s pokazanim već se mora nastaviti graditi na ovoj utakmici. Bravo Kova, bravo dečki.

I moram primjetiti da se čini da izgleda puno bolje ovu polusezonu. Pred kraj prošle je izgledao neispavano, izmučeno...baš loše.
  • El Madrigal
    792

Ovaj jedi onaj govna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.