• Kujtim Shalla
    8.2k
    daj me nemoj jebat ,:lol: ovo treba u hall of Fame,kako da ga čovjek ne voli i da budeš ljut na njega :lol:
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Pohvale treneru, kad vec i ja kritiziram ovaj put cu i pohvaliti napokon.
  • Noel
    18.6k
    Mister Derby.

Vrhunsko vođenje utakmice. Sad tek vidim na sažetku utakmice situaciju di ga kamera lovi gdje se dere ostani gore, igrači par sekundi poslje presingom uzimaju loptu probijaju po lijevoj strani i daju gol za 2:0.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Danas je bio dobar…Ali mene malo kopka kak bi to zgledalo da se Beni nije ozlijedio i da Stojke nije morao ući…Ja osobno ionak gledam Benija kao zamjenu za Mišića, i baš me zanima kak bi izgledao vezni red Beni-Zajc-Stojke…Mišića treba odmoriti.
  • rokikaciga
    9.8k
    Sad se ne smije stat i bit (pre)zadovoljan s pokazanim već se mora nastaviti graditi na ovoj utakmici. Bravo Kova, bravo dečki.

I moram primjetiti da se čini da izgleda puno bolje ovu polusezonu. Pred kraj prošle je izgledao neispavano, izmučeno...baš loše.
  • El Madrigal
    793

Ovaj jedi onaj govna
  • Masto
    958
    zaboravio sam navesti u objavi da mi namjera nije bila ismijati trenerov način izražavanja nego baš suprotno
  • DerHerrKool
    260
    Ovo je jedna od onih rijetkih pobjeda nakon europske tekme. Baš mi je drago da smo i to ubacili u repertoar.
  • mali M
    9.5k
    Odlično mi je vođena utakmica ovaj put (kao i ona prije nje). Niie radio zamjene prema minutaži nego prema stanju na terenu i to smislene, mada sam se začudio Soldo-Zajc, ali kasnije mi je imala logike. Aktivniji uz liniju uz vikanje uputa dečkima, mada... Meni to nikad nije mjerilo, neki treneri jednostavno ne arlauču uz aut liniju i to je to, bitno mi je samo da mu se više ne vidi onaj strah u očima kad nezna što bi. Trenutno daje dojam da polako shvaća kakav stroj je Dinamo i prilagođava se.
    Ono što neznam kako vidi, ali meni polako dobivamo obrise da su Miške i Bennacer ista pozicija i prirodno bi ih trebalo izmjenjivati kako kome treba odmor ili kao zamjena... Oba na terenu su mi za tvrde jače tekme gdje moramo imat iskustvo i stabilnost.. za HNL su mi nepotrebni oboje jer rade istu stvar i imam dojam da Bennacer smeta Mišiću koji vrhunski radi ono što radi i onda mu uletava Ben i preuzima lopte u obrani, a Miške se ne otvori prema napred i uđe u prostor... Jednostavno to ne igra već godinama i tako nam se dogodi rupa u iznošenju... Neznam, to su čini mi se slatke brige za Kovu...
  • Mali dioničar
    19.4k
    Ne znam di je nestala "dobri čovjek Kova" ekipa, a ja bih svakako pohvalio trenera za upravljanje grupom.

Uz neizbježno sprdanje te činjenice, ovo jest nova grupa igrača.

Ljubičić je otpao konsenzualno i od strane igrača i od strane kluba s time da je on dobio poštenu minutažu i pošteno ju je odradio i čisti dobronamjerni rastanak s obje strane u ekspresnom roku. A i Ljubi će dobro doći 7 europskih utakmica u životopisu. To je tako - u Dinamu u jednoj polusezoni odigraš više europskih utakmica nego ih igrači ostalih klubova HNL-a odigraju u 3 sezone. I to ligaških utakmica, a ne kvalifikacijskih.

Villar je na hladjenju iako bi i on mogao biti dobar, ali dečko je odlučio pričati na Instagramu umjesto na terenu.

Momčad je u ove dvije utakmice pokazala sazrijevanje upravo iz razloga polaganog hladjenja i otpadanja trulih jabuka i jabučica.

Odlika dobre ekipe je energija, volja i znanje pričuvnih igrača. Kad se iskristaliziralo da Stojković, Bakrar, Vidović, Soldo, Goda ulaze punog srca i pune energije s klupe i ako znamo da i Kule ima taj stav (ok, mahao je dva-tri puta nakon golova koje je zabio u maloj minutaži, ali njemu ne zamjeram), onda dolazimo do zaključka da je Dinamo sad već dobra ekipa.

Da je i Galešić iznimno normalan dečko koji je čekao šansu. Sad kaj se neki zgražaju da igra beka zaboravljajući da su u Dinamu i Ćorluka davno i Rrahmani nedavno igrali i stopera i beka i da je to u nogometnom svijetu skoro pa uobičajeno (Stanišić), jbg to je pak ekipa "Noa 18 godina Mikić mora igrati." Vidjeli smo kako je jučer izgledala Hajdukova zadnja linija. Sve sami milenijalci, nisu loši, ali odoše bodovi. A i naši Mikići i Jakiri će igrati samo neka budu normalni dečki kao što su normalni Kule, Stojković i Vidović pa će igrati kad dodje vrijeme za njih.

Samo tako dalje Treneru! :strong:
  • Crusades
    21.5k
    Realno, u HNL-u smo još od Varaždina doma u dobroj formi (i rezultatski i prezentacijski), napad je dobar, puno zabijamo, još obrani fali malo koncentracije pa da se i to digne na višu razinu.

Nadamo se da ćemo i u Europi napravit potreban iskorak.
  • Mr Anderson
    17k
    Jebi ga, da smo dobili tovare (a morali smo), prvenstvo bi praktički bilo riješeno.
  • Crni86
    19.5k
    da smo dobili istru, loksu, goricu ili vukovar bi prakticki bilo rijeseno…

Derbije covjek ima 6-1-0, tu mu se nema kaj za rec. Ne znam kad smo zadnji put imali tak bulrutalan skor u derbijima.
  • Mr Anderson
    17k
    da smo dobili istru, loksu, goricu ili vukovar bi prakticki bilo rijeseno…Crni86

Dobro sad, referiramo se na ovaj period od Varaždina. Samo nam je Hajduk uzeo bod, a sjećamo se kako.
  • Crni86
    19.5k
    Meni kova lici na kovu sa pocetka sezone, agilan je i aktivan. Ne boji se mjenjat i popravljat greskice koje se svakome dogode.

Sam sam zazivao kovu sa pocetka sezone, gdje i zasto se izgubio tokom sezone zna valjda samo on. Nadam se da ce ovako nastavit i dalje, hrabro, odlucno, aktivno i agilno.

I momcad lakse slijedi takvog trenera, to je odraz i toliko motiviranih i probudenih decki iz zimskog sna u zadnjih par tekmi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.