• ElDorado
    9.3k
    Priopćenje je kratko i jasno i dobro je da su napisali to. Nek ostane za dve godine kad se bude vraćao u Rijeku.
  • Crusades
    21.5k
    Popu pop, a bobu bob pa tako i Jakirovićima.
  • Brusa
    4.1k
    Sad kad su to napisali, onda mogu očekivati i odgovor "njegova okruženja".
  • Markelo
    3.6k
    Sad smo napokon i ćaću skinuli više s kurca. Adio prepametnim Jakirovićima
  • Sajla
    17.1k
    hvala Bogu pa su do sad šutjeli. podcasti, članci po portalima, "sempre forza Inter" dok ti mali još sjedi u ZG i nema ni aviokartu za Milano i termin liječničkog pregleda, članci o tome na kojoj je točno utakmici "puknulo" itd.
    već mjesecima čitamo što ima za reći "njegovo okruženje", nećemo sad problematizirati jednu rečenicu u klupskoj objavi?
    sad kad je sve gotovo, jasno je i tko je dijagnosticirao upalu sinusa zbog koje nije išao na pripreme. konačno je gotovo, ruka ruci, sretno dalje.
  • deda
    43.3k
    Malom želim svu sreću u nastavku karijere, no strpljenja nije imao dovoljno u Dinamu, nadam se da će ga više imati u Interu.
  • Brusa
    4.1k
    ja ne problematiziram, samo kažem što se može očekivati sad. Možda bi toga bilo i bez ovoga, a možda bi priča bila zaključena.
  • rokikaciga
    9.8k
    Gorak okus u ustima. Sretno mu dalje. Nije da je i Dinamo ostao bezgresan u ovom odnosu, ali sta je tu. Mali je mogao i morao biti strpljiv jos nekoliko mjeseci pa bi sljedece godine skupio 2500 minuta u profi nogometu uz povremeni izlet u prvu ekipu...
  • Zagi
    14.6k
    Iako ne vjerujem (mislim da će na ljeto tražiti papire) volio bih da Mikić ostane i prođe taj osmišljeni put b-momčadi pa seniori.
    Ista generacija , podjednaka razina talenta.

Bilo bi zanimljivo usporediti karijere kroz vrijeme.
  • rokikaciga
    9.8k
    Mislim da ce Noa sljedece godine dobit vise planiranih minuta u prvoj ekipi a igrat ce za B ekipu ostale utakmice. Nadam se da ce mali ostat u Dinamu jer barem ja vidim u njemu velik potencijal.
  • Zg123
    3.4k
    Mislim da su Jakirovici odabrali puno tezi put umjesto ostanka u Dinamu, to sta su njima Talijani prezentirali mogu objesiti macku o rep, mali mora biti bas ali ono bas svjetska klasa da kao mladi igrac se uspije probiti u prvu ekipu Intera sa dobrom minutazom. Vise bih rekao da je ovo neki inat tate Jakira, ali kako god sretno im bilo
  • Krizy
    66.4k
    Juventus B najduže ima B momčad u Italiji, ovo im je osma sezona. Dinamo II je sedam sezona nastupao u drugoj ligi.
    Za dosta igrača za B momčad su platili velike odštete, koje Dinamo ne plaća niti za seniore.

Unatoč tome Dinamo II je proizveo igrače na kojima je zaradio više nego Juventus na onima koje je koristio u B momčadi.

Pet najskupljih igrača po TM s bar pet nastupa za drugu momčad Dinama:
    75 - Gabriel
    70 - Gvardiol
    60 - Olmo
    30 - Sučić
    18 - Baturina

Pet najskupljih igrača po TM s bar pet nastupa za drugu momčad Juventusa:
    70 - Huijsen
    35 - Soule
    22 - Dragusin
    20 - de Winter
    15 - Savona
  • Mali dioničar
    19.4k
    Bilo bi zanimljivo usporediti karijere kroz vrijeme.Zagi

Jednostavno je za Mikića i igrača koji pokriva identičnu poziciju;

Ako bi Mikić bio zadovoljan statusom Morisa Valinčića kad bude u njegovim godinama, neka pogleda njegov put. Valinčić je godište 2002 i da nije bilo ozljede, bio bi standardan igrač Dinama na pragu reprezentacije koja igra Svjetsko prvenstvo.

Mikić je 2007.

Valinčić nije igrao za seniore Dinama u Mikićevim godinama nego je išao u Neretvanac pa Široki pa Istru.

Mikić već sa 18 godina ima nastupe za seniore, a praktički mu je zagarantirana pozicija u Dinamu 2 (značajno bolje nego Neretvanac složit ćemo se) kad bude imao 19 godina i kucanje na vrata seniora s kojima je stalno.

Tko god vodi Mikićevu karijeru bio bi slijep pa ne vidi da Mikić ima značajno lagodniji put do seniora Dinama nego Valinčić pa neka ga savjetuje u skladu s time.

Sve je na dečku i na njegovom radu koji mora biti dobro doziran jer eto i Stojković i Valinčić i ostali mladi igrači znaju i pretjerati s opterećenjem pa pauziraju zbog ozljeda.
  • Zagi
    14.6k
    Nadam se i ja da si u pravu ali bojim se odluke da mu je to prespor "projekt" i posljedično traženja transfera.
    Isto bi mogao i Horvat.

Nadam se pameti i strpljenju ali vidiš da svi trče za lovom, odmah.
  • Praskaton
    5.3k
    Nadam se i ja da si u pravu ali bojim se odluke da mu je to prespor "projekt" i posljedično traženja transferaZagi

Pogotovo jer je vec igrao za prvu momčad protiv ozbiljnih ekipa i nije bio strano tijelo.U glavi mu je da može igrat na toj razini i teško se spustit korak unazad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.