• rokikaciga
    9.8k
    Ako je vjerovat Fazeu onda je mali odjebao Skegru koji radi kaos i sa Horvatom i svim silama zeli napredovat kroz Dinamo. Vidis da suti, radi, ceka. Nije radio ni sranja ni kad ga je Kova izvadio u prvom pol protiv Belupa.
  • Zagi
    14.6k
    Ma slažem se u potpunosti.
    Nego baš je pitanje trenutka i odluke.
    Dva igrača,slično godište i usporediva razina talenta.

Jedan odabere ostanak u dinamu , drugi Inter. Za pet godina jedan je ovdje , jedan ondje. Za 10 godina ... itd
  • Zagi
    14.6k
    Vidis da suti, radi, cekarokikaciga
    Na van, ok. Pitanje ugovora se treba riješiti ovo ljeto. Tada ćemo biti pametniji.
    Nadam se da si u pravu.
  • skener
    7k
    Leon Jakirović, dosadašnji igrač Dinama, i službeno je prešao u redove milanskog Intera. Kako saznajemo, ovih dana počet će trenirati s prvom momčadi Intera, ali neće za nju igrati. Planirano je da 18-godišnjak postane član Interove momčadi U-23 i zaigra u talijanskoj trećoj ligi, ali se pojavila i nova opcija.

Naime, Slaven Belupo iskazao je želju za dovođenjem Jakirovića na posudbu nudeći mu promociju i afirmaciju u 1. HNL, i sada je na Interu da - u dogovoru s Jakirovićevom obitelji i zastupnicima - procijeni što je najoptimalnije za razvoj Leonov razvoj.

https://www.vecernji.hr/sport/vecernji-doznaje-veliki-preokret-oko-dragulja-dinama-evo-gdje-bi-trebao-nastaviti-karijeru-1928056
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Mogu samo zakljuciti da Dinamo ima najgluplje navijace (ako se ti ljudi uopce mogu nazvati navijacima) u ovom dijelu svemira, a vjerojatno i šire.Jurki

Teška istina.

Bas me zanima kaj bi ti "navijaci" rekli da je mali Jakirovic igral za prvu i visel ko luster kak naprimjer scera Skelin.Facke

Mali offtopic ali vezano za ovo. Tovari su vec 2-3 godine(od one LP mladih) zazivali i najavljivali djecu i školu u prvoj postavi. Jučer je to valjda bio najbliže slučaj(mislim da samo Bamba, Krovinovic i Almena nisu njihovi, iako Almena ima 22 koliko godina vec) sa prosjekom od 22 godine prve postave koja je istrčala protiv Istre.

Završila utakmica stanje je da sve treba zapaliti, srušiti, na vile žive nabit itd itd. "Di su stariji nositelji, senatori" i slično.

Obzirom da smo mi još toksičnija i bolesnija sredina što se vlastitih navijača i odnosa prema svojem klubu tiče. Bojim se tek kako bi to sve izgledalo i kakvi bi komentari bili da recimo u prvoj postavi cijelu sezonu je mjesto McKenne bio Jakirović, Horvat na krilu, Zebić,Kulušić, Mikić, Zulfić, Angelo Šutalo i slični, da su i primorani igrat u prvoj postavi(jer tovari i nemaju bolje i klupski računi nisu bajni, ali samo ti imaš uvid i znaš realno stanje koje je još gore nego što prikazuješ)

I da ti da te iskontrira u najboljem slučaju mid table ekipa HNL-a. Pa mislim da takva paljba po klubu od i onako nakoćenog truleza i trovača, bi bila najjača što ikad je viđena. Teška prčvara bi to bila.
  • Crusades
    21.5k
    Volio bi više od svega da se ovo dogodi i da pokažu pravo lice.

Znaći ne možeš na posudbu dok si u Dinamu, a možeš u tu istu ligu kad si u Interu? :rofl:
  • Mali dioničar
    19.4k
    Naime, Slaven Belupo iskazao je želju za dovođenjem Jakirovića na posudbu nudeći mu promociju i afirmaciju u 1. HNL, i sada je na Interu da - u dogovoru s Jakirovićevom obitelji i zastupnicima - procijeni što je najoptimalnije za razvoj Leonov razvoj.skener

Škegro zvani Vrisak.
  • Peškaman
    8.4k
    Šteta, očigledno da je došlo razilaženja u mišljenjima.
    Dinamu novci - Leonu željeni transfer,bolje i to nego da idućih šest mjeseci bude razvlačenje po medijima.
    Sretno u nastavku karijere.
  • Zagi
    14.6k
    Ma neka ga u primaveri. Dosta mi je ove sapunice.
  • Jurki
    22.1k
    dodao bi tvojem postu komentare tipa.
    Da igraju samo klinci:

Svi u klubu su nesposobni jer ne znaju dovesti pojacanja izvana, jer su domaci igraci losi.
    Kaj god da se napravi.. dal ovako ili onako, dal igrali samo domaci ili samo stranci, dal mladi ili iskusni igraci.. jedino kaj je konstanta da bi ti isti - srali.
    Samo bi se malo recenice razlikovale ovisno o kontekstu.

Nema razlike između domaceg ili stranog, mladog ili starog igraca.. vec samo dal igrac valja ili ne valja. Sve ostale usporedbe su sviranje kurcu.

Samo se po Dinamu sere kad igraju stranci, pogledajte Rijeku.. smijesni klubic, koji je ove godine napravio multikulti svlacionicu.
    Nisam videl komentare da se zapostavljaju domaci igraci.

Edit: sad kad ode iz Intera u Belupo na posudbu, kaj i za to bu Dinamo kriv?
    Valjda ce onda svima biti jasne namjere family Jakirovic i managera.
  • rioda
    13.1k
    Boli me kurac što će biti s njim, što se mene tiče može i u Hajduk na posudbu, pa nek Inter tamo uigrava svoj budući stoperski par.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Kljucaj temu, nek uziva sa Mlacicem na terwnima 3. Talijanske :lol:
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.