• Niko1986
    5.3k
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/jedna-utakmica-sve-je-promijenila-evo-kako-je-dinamo-ostao-bez-jakirovica-20260120

Jakirovića i njegova oca iz kluba su i dalje uvjeravali da na Leona ozbiljno računaju i da će za njega biti prilike. Kako doznajemo, sve se prelomilo nakon utakmice za Slavenom u Koprivnici, koju je Dinamo dobio 5:2.

Već na poluvremenu Kovačevićeva momčad imala je ogromnih 4:1 i bila je to idealna prilika da mladi stoper počne skupljati prvoligaške minute. Očekivalo se da će ući na poluvremenu, ali je Kovačević sredinom drugog dijela obavio svoje klasične izmjene i Jakirović je ponovno izvisio.
  • prefontaine
    6.3k
    Špikin 77NVKOD

505461018_18398453158118609_6792520482260140300_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_eui2=AeGH63bwNSoUUsapFyK3mfex7MLmC3a23TzswuYLdrbdPPkiujMW9mIrI4lEREOD-YfwSWFEnlmdKojEAa-foXNq&_nc_ohc=t2vfPmh3ivsQ7kNvwHgZWJG&_nc_oc=Adn4WU-GqfJ8gIkMt_NfdHBxe5etU0mXYV-zCp1YCZElNllFTsycrP_5MlGyFvtOGNo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsjj1-1.fna&_nc_gid=vVKDpI67lLflq9Q9keUAPA&oh=00_AfqzdUy10sFcDXQkjv2LQh2lrJs7VuXZvlq2BfD-_MG_mQ&oe=69755E54
  • Praskaton
    5.3k

Sad je sve puno jasnije,Ljubo mijenjaj broj
  • Masto
    958
    86 je stojkovic nosio prije sedmice ako se ne varam, ono kad se ozlijedio je trebao 86 nosit
  • Jos-Optimus
    9.2k
    nemoj tako, roditeljima mu prijeti deložacija
  • Krizy
    66.4k
    S guštom skinut broj 86 sa dresa.
    Lp!
  • Zagi
    14.6k
    Manjak strpljenja.
    Bilo bi mu bolje da je ostao.

No dobro, svatko bira svoj put.
    Sretno dalje!
  • Niko1986
    5.3k
    Po meni nepotrebna izjava Dabca u oproštajnoj objavi. Šta se mi imamo ikome opravdavati, napiši hvala na svemu, sretno i ajmo dalje.
  • T90d
    2.7k

Apsolutna potreba. Jesu htjeli ići, napiši. Dosta je pljuvanja po klubu radi pokvarenih igrača i njihovih pratnji. Ovako znamo da je mali/agent/ćaća sjebao stvar.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    Ako misli da će mu tamo biti bolje , sretno mali i sve najbolj u karijeri. Da postaneš nezamjenjiv član reprezentacije što se mene tiče. Ali mislim prerano je . Ako ovdje nije htio čekati priliku sumnjam iskreno da će biti išta lakše tamo
  • Niko1986
    5.3k
    Ne znam, moj dojam je da će oni koji misle da “Dinamo tjera sve mlade” i dalje to misliti i srati kadgod dobiju priliku, a oni koji znaju da to nije tako, ne treba im izjava od Dabca.
  • T90d
    2.7k

Možda ne treba igračima govoriti, njima tako i tako agenti pune glave, ali možda roditelji i sam igrač uključe mozak i skuže da nije sve tako crno u klubu kako agenti i mediji predstavljaju. Klub mora zaustaviti pljuvanje od vlastitih navijača i drugih ljudi, koji nisu upućeni u pravo stanje stvari.

Apsolutni plus za ovo od Dabca. Svaki igrač koji želi otići, javno to napisati.
  • Jurki
    22.1k
    Čitam malo komentare ispod objave kluba za Jakirovica.

Mogu samo zakljuciti da Dinamo ima najgluplje navijace (ako se ti ljudi uopce mogu nazvati navijacima) u ovom dijelu svemira, a vjerojatno i šire.
    Sve je krivica kluba, a ne zele realno sagledati stvari kakve jesu.
    Mali nije htio pričekati, htio je otici i ajmo dalje.
    Smatram da se mali zajebo, izabrao je krivu zemlju, ligu i klub za daljnji razvoj karijere.
  • mali M
    9.5k
    Baš sam vas htio pitati što mislite o dijelu "S obzirom da to nije u potpunosti zadovoljilo očekivanja njegova okruženja..."

I ja sam se začudio da su indirektno rekli tateka i agenata, ali sam podijeljenog mišljenja. Nekako mi je jasan i stav Dabca, da se ne priča da "Dinamo tjera svoju djecu" nego da nije naša odluka.

oni koji znaju da to nije tako, ne treba im izjava od Dabca.Niko1986

načelno se slažem s tobom, ali... to ti je kao financijska transparentnost... oni koji razumiju će razumjeti, a neki dnovinarčići i osobe sa zlim namjerama će ti se zakačiti recimo na određenu dobit a neće gledati koliki su rashodi i na što su otišli.. Probaj voditi neprofitnu udrugu i nek novinari saznaju da si dobio milju eura, razapet će te, i oni i javnost, a neće vidjeti da si recimo 99% toga donirao za siromašne, bolesne, gladne.. To javnost ne zanima..
    Zato se djelomično slažem.. u idealnom društvu bi bilo dovoljno ovo što kažeš, u većinski malicioznom društvu to baš nije neka realna opcija...
  • Facke
    7.7k
    Bas me zanima kaj bi ti "navijaci" rekli da je mali Jakirovic igral za prvu i visel ko luster kak naprimjer scera Skelin.
    Popljuvali bi decka same tak. Za mene osobne je izjava Dabca uredu. Blati se klub vec danima zbog Jakirovica a pitaj boga kakve se igrice iza kulisa igraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.