• jedan u nizu
    17.1k
    Evo sto treba ocekivati od ovakvog napadaca, ne samo golove.

Predasistencija za drugi gol tako sto je primio loptu, smirio je, napravio koji korak, navukao dvojicu na sebe i tako oslobodio mjesta Vinlofu kojem je lijepo proslijedio loptu.

Ali eto, ako ne zabije gol, reci ce ljudi da ne valja.

Ne moram ni pomisljati na koju bi se stranu lopta odbila da je u istoj situaciji bio Kulenovic.

Nisu isti tip napadaca i to ljudi trebaju shvatiti. Od Belje ovakve stvari ocekujem, od Kuleta ne.

Ali svakako minus sto je Zajcu uzeo cisti sut.
  • KtcGoat
    2.7k
    Nije kao Sego, ali nije ni za bacit!!
  • Crni86
    19.4k
    @Krizy daj statistiku belje od danas kada stignes
  • mlkaskic
    360
    Danas opet dvostruki strijelac! Ne briga me što tamo neki debili u VAR sobi tvrde…
  • Bernard
    1.1k
    Kakvo je ono primanje lopte bilo prije gola?!
    Killer, malac se probudio, svaka čast.
  • NVKOD
    9.5k
    Vidi vraga, opet odigrao više od 60 minuta i opet zabio i to dva gola. Ovaj poništen gol je smijurija, tako da je u mojoj bilježnici opet Beljo dvostruki strijelac.

Nekako je i logično da napadači češće zabijaju kako utakmica odmiče jer stoperima opada koncentracija. Golovi padaju u 79' i 89', a ništa od toga ne bi bilo da ga je Kova standardno vadio u 60'. Neka tako nastavi i dalje, bit će tu 20+ golova u sezoni bez problema.
  • Dinaminjo
    1.9k
    Ja sam.mislio da on ne moze zabit iza 60 minute.

Cini se da ipak moze
  • Olmic
    5.5k
    Ovaj dribling kod gola, perverzija
  • Jurki
    22k
    Ovaj dribling kod gola, perverzijaOlmic

Ma ne valja, panj za 5 milja, prodat odmah.
  • Marc
    836
    Da mu nisu poništili bezveze golove (danas s Osijekom i gol Hajduku u derbiju), bio bi najbolji strijelac lige.
  • Dinaminjo
    1.9k
    Odigrao kao da je citao Vicin tekst o Petkovicu :joke:
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    Samo da ga ozljede zaobiđu je imamo igrača od 20 golova u hnl
  • Paggini
    74.6k
    Jedini napadač u ligi i šire koji je sposoban dobro primiti zajebano dodavanje, petom suprotne noge loptu primiriti i namjestiti sam sebi na fin i smiren udarac sa 12 metara između obrambenih igrača.

Mamojebena klaso, utrpaj 4 milijuna golova pa ovi kokičari sa zapada možda ne budu srali što nisi u 17. minuti trčao kao sivonja za rendom izgubljenom loptom.
  • Crusades
    21.5k
    And he's back.
  • veselko tenžera
    6.7k
    pa gdje si Kiki, kućo stara?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.