• Paggini
    74.6k
    Moram ispoštovat ovako bolestan potez pa se vraćam u egzil
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    evo ga ,pa di si brate ,a joj kakav dan :heart: koji musampa is back
  • Crni86
    19.4k
    amen, lijepo je vidjet opet tvoj nick na forumu. Falio si brate

#nohomo
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    Steta sto nema masineriju iza sebe ko neki.

Da krene spominjanje u kontekstu repke. 14 golova, dobra igra u europi. Ne vidim sta tocno Matanovic, Musa, i slicni rade bolje
  • mlinchica
    4.8k
    Ali svakako minus sto je Zajcu uzeo cisti sut.jedan u nizu

Vidiš, ja ne mogu zamjeriti napadaču takve poteze. Svim drugim pozicijama u momčadi da ali napadaču nikad.
    Pogotovo efikasnom napadaču.
    Samo ti gledaj loptu i gol non stop, samo budi koncentriran na svoj primarni zadatak i golovi će padat.
    I zato im ne zamjeram kada naprave ovakve poteze.

Isto kao i one priče o Krami, u repkici.
    Ja Kramu obožavam i njegov sam vječni “branitelj” u raspravama “Krama je trebao dodat, sebični Krama, …”
    Tak da, dajte loptu napadaču koji je efikasan, to je pol gola u startu.

Ne sad baš radi ove situacije ali jasno je koliko smo navikli na Petka i njegov način igre, pa tražimo da se DDB vraća do naše polovice po loptu, od Bakrara da se vraća natrag u obranu i pokriva beka koji nije bek, od Kuleta da savršeno prima loptu, a dečki na pol sezone imaju 30+ golova kombinirano.
    I niti jedan od njih nije konkretni krivac kaj smo mi primali golove, gubili utakmice.

Možda sad previše pojednostavljujem ali imamo izrazito efikasna 3 napadača i ponekad se traži “kruha preko pogače”.
  • rioda
    13k
    Kad gledam snimku, sve sam sigurniji da nije ni vidio Zajca u toj situaciji.

Top utakmica danas, bit će toga još :strong:
  • Noel
    18.5k
    Doktor.
  • Jurki
    22k
    Dion, Drena isporucili svoje, cekamo Belju.

Kak sam pisal vec prije, momčina ima jebene brojke kak igramo bez desetke.
    Trpaj i dalje.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Računam da su Budimir i Kramarić fiks. Matanović je oživio sad 5 utakmica, vidjet ćemo u kojem smjeru će to ić. Ivanović i Musa ne mogu nikako bit ispred Belje trenutno. Ako nastavi Beljo do ožujka mora ga bar probat u prijateljskim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.