• Goncalo Santos
    3.2k
    Toplak sa knedlom u grlu, malo mi je razocaran nesto.

Pati pati.
  • M94
    2.4k
    Kako bi on dobio priliku?! Mislim post ti je generalno na mjestu, ali teza o jadnom potlacenom Stojkovicu se mora prestat ponavljat.Efes Pilsen

pa većinu utakmica je na klupi jer moraju igrat isti veznjaci skupa, što se dosta puta pokazalo loše, Ljubičić mu je uzimao mjesto u prvih 11 kojeg se prodalo na prvi šapat da ga netko hoće.
    Let that sink in.
  • Mr Anderson
    17k
    Galešić malo podsjeća na ČarlijaCUCAK

Da, dobro si se sjetio.
  • KtcGoat
    2.7k
    Galešić malo podsjeća na ČarlijaCUCAK

Ko Corluka protiv Osmanlija 2011
  • Infinity
    20.8k
    Dobro je :grin: Jos jedan i lagano privesti kraju. Plasio sam se da cemo ici na bod nakon kiksa Hajduka, ali dominiramo i idemo prema pobjedi. Osijek jeste posljednji na tablici, ali su se lijepo pojacali, te ce sigurno ostati u ligi, a usput ce na Pampasu svima biti tvrd orah. Bit ce ovo ogromna tri boda danas.
  • Filip85
    1.3k
    bas sam to htio napisati....obojica pricaju kao da je osijek favorit i eto jadnicki gube od dinama....
  • hardek
    8.2k
    E jebiga, onda bi cak volio vidjet topica u spici, malo mi je nedorecen na krilu danasNB86

Mislim da ekipa ne shvaća posao koji Topić radi u obrambenom dijelu. Sve ono što je Steaua radila preko naše desne strane danas je eliminirano samom činjenicom da Bakrara nema na desnom krilu. Ove greške koje Topić radi u napadu mi djeluju kao nešto što se lako ispravi s kontinuiranim igranjem jer evidentno je da zna igrat nogomet. U jednoj situaciji ga je Galešić zajebao, umjesto da je išao širit desnu stranu zabio mu se u sredinu i Topić je ušao u gužvu koje nije trebalo biti.
  • Navijač Dinama
    11.4k
    meni je Gale kao bek bolji prema naprijed nego prema nazad.

Iako sad ima Topića, koji je puno defenzivno odgovorniji nego Bakrar. Plus Mišić i Domimguez su mu tu iza leđa. Puno bolje nego Ljubičić i Bakrar( Bakrar je solidan igrač i generalno napadač, al odbrana mislim da ga puškom treba natjerat da se vrati nazad).
  • nwankwo646
    1k
    Ovaj Zajc da počne igrat ka najveća rupa ne bi se moga ljutit na njega.
  • KristijanHR
    277
    Bitno da se krenulo srati po svima nakon prvih 20 minuta...
  • ElDorado
    9.3k
    Mi tak igramo a Samir samo o Osijeku sa suzom u oku
  • Orc123
    14.7k
    to ti isto ko da Belju stavis na krilo i ocekujes da ti pokriva obranu....Bakrar to cak i solidno radi ali ne moze drzati to u kontinuitetu duze vrijeme....
  • tp1997
    2.4k
    Stojković nam je toliko digao igru, a sada će trenera i odlazak Ljubičića i (nažalost) ozljeda Bennacera i natjerati da mu daje više prilika.

Ako se dečko posložio u glavi, mogao bi nam puno donijeti u drugoj polusezoni
  • Crni86
    19.5k
    Sad samo ne skinut nogu s gasa. Odigrat ovo 120% do kraja i zabit sto vise moguce golova - vrijeme je za poslat poruku cijeloj ligi, a i dokazat sami sebi nesto.

bili smo realno slabi, nakon ozlijede benija smo se poslozili.
  • Zagi
    14.5k
    To je tak kada jasno vidimo kaj svih 11 igrača rade na terenu.
    Hvala Ljubo na doprinosu ali ne vračaj se više. Ni ti ni tvoj brat također.

Jako dobro poluvrijeme.
    Sada je samo ostao test da se ne povučemo kao u nekim tekmama. Trpaj do kraja!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.