• hb1
    338
    Stojkovic je napravio ogroman problem Osijeku sa kretnjama bez lopte, toliko otvaranje prostora prema naprijed nismo imali dok nije usao.
  • Dzgšb
    2k
    Kako smo proigrali ulaskom Stojketa, nadam se da neće više s klupe ulaziti... Top poluvrijeme :clap:
  • ShanKu
    1.9k
    Ima nade :cool:

Samo da se sad ne povučemo u neki bunker..
  • Omake
    15.1k
    Dobri smo, a Kolariću jebem sve žensko što sliči na žensko
  • Davieboy86
    1.1k
    Gazi dalje!!! Muski i sa stavom!
  • KtcGoat
    2.7k
    Trpanje Orbanovih, uzivam
  • Crni86
    19.5k
    Dobra nasa partija, vidla se nervoza u startu ali imam osjecaj da se okrenula tekma ulaskom stojketa.

I kova danas aktivniji, agresivniji i svi bas igraju dobro. Nema slabe karike. Ajmo to fino privest kraju u drugom pol
  • NB86
    17.4k
    Volio bi da se misica i belju odmori malo danas, treba odma pocet menadzerirat minute, u 60toj van i kule i villar unutra
  • Jos-Optimus
    9.2k
    Ma mislim da to cak i nema veze sa Lukom, iako igra fantastično. Sopic je sve bacio na prvih 15min i bilo je bitno to odraditi i onda smo ih uzeli u ševu. Ne sumnjam da bi i Bennacer odradio svoje. Ali Vinlof, wow, koji igrač, ma svi...
  • Crusades
    21.5k
    Kule kartoni kolega
  • Praskaton
    5.3k
    Ulaskom Stojkovica,Topic je skoro pa druga špica(što bi Bakraru odlično odgovaralo) a Galešić wing back.
    Odlična prvo poluvrijeme.Prvih 15 min loše bojažljivo al onda smo krenuli igrat a oni se smirili.

Idemo nastavit i drugo ovako
  • mali M
    9.5k
    ja bi Topić Cordoba i Hoxhu bi mjenjao... Znam da nam je igrač u formi al on dok drugi ne padnu od umora ne donosi prevagu... Baš je par puta zabrljao dobru akciju.. al ne smeta mi ni ako ostane unutra
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Kako bi on dobio priliku?! Mislim post ti je generalno na mjestu, ali teza o jadnom potlacenom Stojkovicu se mora prestat ponavljat.
  • Plava balada
    27
    Ako izignoriramo prvih 13-14 minuta, jako dobar nogomet. Galesic opet bolestan na beku, a Stojke samo pokazuje kako je zasluzio dobiti mnogo vise minuta. Cak ni Kolaric ne uspijeva sje*at tekmu, uspio je jedino docekat dat Misketu zuti.
  • CastAway1986
    5.1k
    Top poluvrijeme , odlicni svi ali Galešić leti terenom :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.