• Thor
    1.8k
    Hvala @Eduardo
    Apsolutno neka se gradi tu,dapace. Ta je ledina ionako prazna. Blizu je buduceg novog stadiona nadam se i to je top po meni. Nadam se da bu proslo samo bez repova, podvaljivanja i podmetanja nogu.
  • NitkoBitan
    34.8k
    Kakva steta sto umjesto nogometnog kampa za modre bogatase Zagreb nije dobio jos jedno stambeno naselje :fear:
  • Zagreb1992
    3.1k

kakve to veze ima sa kampom ?
  • Fatos Beqiraj
    1k
    Nadam se svi oni koji su rekli kako hajduk moze gurat mlade mi ne, danasnja utakmica vam je dokaz.

Ako mislite osvajat trofeje ne mozete gurat juniore ukoliko nemaju kvalitetu.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    Stari moj mene je sramota da se onaj Rozić vodio kao igrač Dinama , a on je standardan u Istri, jedva čekam gledati Pavića da vidim taj talent kojeg su mnogi ovdje spominjali. Ako je ovakav :lol: a Hajduk bi ovakav sa svojim klincima uvijek bio drugi ili treći, nisu mi jasni niti će ikad biti. Ja da sam navijač Hajduka uvijek bi potpisao ovakav scenarij , sa svojim ljudima ako se već borim sa drugi mjesto . Onako realno , kakve bambe i kujci
  • Zagi
    14.5k
    Nadam se svi oni koji su rekli kako hajduk moze gurat mlade mi ne, danasnja utakmica vam je dokaz.Fatos Beqiraj

Nitko ne smatra da su nam stoperi trebali biti Jakir i Zebić.
    Ovak se ne guraju mladi igrači, ovo je nužda.
  • Fatos Beqiraj
    1k
    slazem se, al vise puta se culo kroz zadnji misec dana, kako mogu njihovi nasi ne mogu.

menadzer mu je onaj kojem putovnica vise nije potrebna.
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    ok onda ,to sve objašnjava . Nekom uslugu je pravio , jer ovoga lika on sad mi u Sarajevo meni doveo da mu bude šofer . Zna li neko šta bi sa onim Šarolijom sirovim ? Jel ozlijeđen ili karantena sa obzirom da im djeca igraju u obrani
  • Droljo
    24.5k
    Zna li neko šta bi sa onim Šarolijom sirovim ?Kujtim Shalla

Na klupi bio. Dobio žuti kod gola tovara...
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    njemu izgleda smiju dati žuti karton samo kad ne igra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention